Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Qi - trådløs opladning

Qi - trådløs opladning, slut med kabler.

Qi er den nye standard for opladning af blandt andet mobiltelefoner - helt uden kabel. Ladning af Smartphones og andre devices sker med Qi teknologien ved hjælp af magnetisk induktion. Meget kort fortalt sker opladning ved hjælp af en strøm i en transmitterspoler der laver en magnetfelt, en modtagerspole hvori magnetfeltet inducerer en spænding og en styring der kan sende besked tilbage til transmitterspolen i opladeren. For dig betyder det at du blot kan placeres din Smartphone på en Qi enhed og opladning begynder med det samme - helt uden kabler. Qi udtales i øvrigt "Tji"

Når du har Qi trådløs opladning hjemme, i din bil, på arbejde eller på farten, kan du have tillid til at du aldrig behøver at bekymre dig om et fladt batteri. Besværet med at bære ledninger og forsøge at finde en stikkontakt, uanset hvor du går, er en fortid.

Qi er allerede installeret på tusindvis af offentlige steder over hele verden så folk kan have trådløs opladning, uanset hvor de går. På hoteller, lufthavne, rejsesaloner, restauranter, kaffebarer, virksomheder, stadioner og andre offentlige steder. Til dato er mere end 90 smartphones fra førende producenter udstyret med Qi. Qi inkluderet i mere end 80 bilmodeller og støttet af flere hundrede medlemsvirksomheder - og flere kommer til hver dag.

Qi trådløse opladere implementeres overalt i virksomheder. I venterum og mødelokaler møder vi allerede Qi og snart vil Qi være at finde overalt. Brugen af Qi trådløs opladning kræver naturligvis at din smartphone eller andet device også understøtter Qi opladning - husk at kontrollere inden anskaffelse af Qi opladere.

Qi trådløs opladning af mobiltelefon og andre devices. klik ind og se mere ..

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed