Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Dækningskort DAB og DAB+ radio

Dækningskort DAB og DAB+ radio

 (410)    (1)

  Viden

Indendørs eller udendørs antenne til DAB radio ?

Inden du anskaffer en antenne til modtagelse af DAB radio, uanset om det er til  DAB1 eller DAB2 (DAB+), er det værd at undersøge hvor godt signalet er. Der findes fortsat steder i Danmark hvor modtagelse er vanskellig og signalstyrken kan være afgørende for valg af antenne til DAB radio. Mange steder i Danmark vil DAB radio kunne modtages på en indendørs antenne, ofte betegnet som en stueantenne. Andre steder vil det være nødvendigt at anskaffe en udendørs antenne til DAB radio.

På dækningskort for udbredelsen af DAB og DAB+ radiosignaler vil du kunne se hvor godt DAB signal du har på din adresse. Du vil også kunne se den beregnede dækning for henholdsvis indendørs DAB antenne og udendørs DAB antenne. Når du anvender dækningskort er der et par forbehold og ting man skal vide:

- kortet med DAB radio dækning er baseret på beregninger. Der kan derfor være forhold der gør at du, trods god dækning ifølge kortet, ikke har godt signal. Det er typisk lokale forhold som store bygninger.

- kortet med udendørs dækning er baseret på at din udendørs DAB antenne er placeret minimum 1,5 meter over jord.

- der er ikke regnet med at du anvender en DAB radio antenne med forstærker. Har du bopæl i et område hvor der vises manglende dækning kan det altså være at du alligevel kan modtage signalet hvis du anvender en DAB antenne med forstærker. Det vil du være noget du skal forsøge dig med.

- har du lavenergiruder og skal antennen "kigge" gennem ruden for at have retning mod sendemasten skal du være opmærksom på at lavenergiruder dæmper radiosignalet kraftigt. Årsagen er at lavenergiruder er belagte med en metalcoating som dæmper gennemgang af radiosignaler.

Dækningskortet er nemt at bruge. Indtast din adresse og vælg hvad du vil se dækning for (indendørs eller udendørs antenne, DAB1 eller DAB2 sendenet). Du finder dækningskortet lige her: Dækningskort DAB og DAB+ radio

 (410)    (1)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed