Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Digital TV med antenne  (DVB-T og DVB-T2) - sendemaster og dækningkort

Digital TV med antenne (DVB-T og DVB-T2) - sendemaster og dækningkort

 (563)    (1)

  Viden

Sendemaster og dækningskort Digital TV (DVB-T og DVB-T2)

Hvis du skal modtage digital TV med en antenne (DVB-T og DVB-T2) får du sikkert behov for at justere din antenne. For at få justeret din TV antenne korrekt er det nødvendigt at kende lidt til placeringen af sendemaster til digital TV. En forudsætning for at kunne modtage digitalt TV via antenne er at der er DVB-T/T2 dækning der hvor du ønsker at modtage signalerne. Sendenettet er godt udbygget men der er stadig "huller" i dækningen. Såvel ved modtagelse på en indendørs TV antenne som en udendørs TV antenne er det vigtigt at kontrollere dækningen først. Indendørs modtagelse af TV signaler vanskeliggøres af bygningsdele og kræver et godt signal.

Digital TV masteplacering og effekt.

DVB-T TV sendemasternes placering kan du se på nedenstående interaktive kort. Blå markeringer er kraftige hovedsender mens de røde markeringer er mindre lokale hjælpesendere. Ved klik på de enkelte sendere vil du kunne få information om effekt og polaritet.

Digital TV - Dækningskort.

Dækningen på din adresse kan undersøges på et interaktivt kort. På kortet kan du indtaste din adresse og få en god indikering af signalstyrken fra DVB1  på din bopæl. Kortet giver mulighed for at se dækning uanset om du bruger en udendørs eller indendørs antenne. Kortet rummer mulighed for at zoome ned på mere detaljeret visning men husk at kortet er vejledende og at lokale forhold kan spille ind på modtagelsen. 

Digitalt TV DVB-T dækningskort

Dækningskortet er en service du kan finde på dr.dk. Du finder det her: Dækningskort DVB-T

 

 (563)    (1)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed