Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Køb Nu, Betal Senere - 10 rater uden renter og gebyrer.

Køb Nu, Betal Senere - 10 rater uden renter og gebyrer.

 (38)    (8)

  VidenNyheder  

Køb Nu, Betal Senere - 10 rater uden renter og gebyrer.

I samarbejde med ViaBill tilbyder vi dig nu muligheden for at få de varer, som du ønsker, men som du måske ikke har budgettet til her og nu. Måske har du budgettet men ønsker at dele din betaling i 10 rater og på den måde få kredit uden renter og gebyrer.

Med ViaBill betaling kan du shoppe og betale senere med 10 delbetalinger, uden renter og gebyrer.

Det er nemt at udnytte denne mulighed, Når du kommer til kassen skal du blot vælge ViaBill og indtaste nogle få oplysninger - godkendelse sker med det samme. Løsningen er nem, gennemsigtig og uden skjulte gebyrer.

Herunder kan du se hvordan et køb på 1000 Kr. forløber:

Køb nu - betal i afdrag med ViaBill

Med ViaBill kan du altså shoppe løs nu, men splitte din betaling i 10 rater. Vel at mærke uden gebyrer og renter.

Hvad koster det?

Som ViaBill kunde betaler du altid under 10% af ordrens samlede beløb med det samme. Beløbet trækkes fra dit betalingskort, når vi afsender din ordre. Resterende delbetalinger forfalder med 30 dages mellemrum. Hos ViaBill betaler du naturligvis ingen renter. Hvis du på et senere tidspunkt vælger at udvide din kredit, vil du skulle betale et månedligt kontogebyr.  

køb nu - del betaling i 10 rater - gebyrfri

Bruger du ViaBill og har spørgsmål om betaling, udvidelse af kredit eller andet bedes du kontakte ViaBill direkte. Du kan finde ViaBill her: ViaBill 

 (38)    (8)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed