Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

LUKNING AF DVB-T TV-SIGNALER UDSKYDES TIL 2. JUNI 2020

LUKNING AF DVB-T TV-SIGNALER UDSKYDES TIL 2. JUNI 2020

 (3)    (1)

  VidenNyheder  

Lukningen af antenne-tv-signaler bliver nu udskudt til 2. juni, så ingen risikerer at miste tv-signalet ved udgangen af marts.

Op til 150.000 danskere stod til at miste tv-signalet d. 31. marts 2020, hvis ikke de havde nået at anskaffe sig det rigtige modtageudstyr. Efter planen skulle DR og Boxer nemlig begynde at sende antenne-tv på DVB-T2 nettet og lukke ned for de nuværende DVB-T signaler. Det skyldes, at tv-frekvenserne skal stilles til rådighed for mobilselskaber for at forbedre dækningen med mobilt bredbånd særligt i yderområderne.

Nu har Kulturministeriet sammen med Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet fundet en løsning, så lukningen af DVB-T antenne-tv-signalerne kan udskydes til 2. juni 2020. For dig betyder det at der er vundet lidt ekstra tid til at indkøbe nyt DVB-T2 udstyr.

 (3)    (1)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed