Juletid er gavetid - Sidste frist for bestilling af julegaver er d. 19 december KL. 14.00

Juletid er gavetid - Sidste frist for bestilling af julegaver er d. 19 december KL. 14.00

 (1)    0

  Nyheder

Juletid er gavetid

Vi sørger for at alle lagervarer bliver sendt til og med d. 19 december KL. 14.00. Så er du sikker på at julegaverne når frem og under træet i tide. Alle julegaver sendes med Track&Trace så du hele tiden kan følge pakken med julegaver. Fristen gælder for forsendelse til dansk adresse og brofaste øer i Danmark.

Bemærk at vi, selvom der er frist d. 19/12-2018, pakker og sender helt frem til 21/12 2018. Efter 19/12-2018 kan vi blot ikke regne med at vore logistikpartnere kan garantere udbringning inden jul. Belært af tidligere års kapacitetsproblemer hos logistikpartnere anbefaler vi at du afgiver ordre i god tid, inden de officielle frister.

Skal du have gaven til udlandet ?

GLS forsendelser til England, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland og Østrig kan ske frem til d. 16 december. Postnord forsendelser til Norge kan ske frem til 12 december, mens Postnord forsendelser til Sverige og Finland kan ske frem til 16 december.

Mangler du ideer til dit gavekøb, så kig nedenfor, her har vi vist nogle af de varer vi allerede nu i kan se der kommer til at ligge under mange juletræer i år.

 (1)    0

Der er lukket for kommentarer i dette indlæg
TOP