Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

 • -230,00 kr.
Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks
 • Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks

DEMOVARE - Qviart Lunix 4K DVB-T/T2/S/C E2 TV Boks

10800-D
1.229,00 kr.
999,00 kr. Spar 230,00 kr.
Inkl. moms
999

OBS: DEMOVARE - HAR VÆRET ANVENDT TIL FREMVISNING, TEST OG PRODUKTFOTO. 100% SOM NY OG LEVERES MED NORMAL GARANTI. Qviart Lunix 4K er en ultrakompakt linuxbaseret Enigma2 4K UHD TV boks til dig der skal modtage digitalt TV via parabol (DVB-S2X), antenne eller kabel TV (DVB-T2/C). Qviart Lunix 4K er baseret på Broadcom dual-core ARM processor og leverer, trods de små fysiske mål, et imponerende billede og mange features.  Smartcard reader, CI/CA modulplads, LAN port, HDMI 2.0, SPDIF, DiSEqC 1.3 USALS, 2 x USB 2.0 og Combo Multistreamtuner gør Qviart Lunix 4K til en spændende box med rigtigt mange muligheder. Qviart Lunix 4K kan bruges som den er, men henvender sig til dig der elsker at lege med de muligheder ny teknik giver, herunder den Linuxbaserede Enigma2.

Antal
Ikke på lager-ukendt lev.tid

Shopping Cart Icon 4 andre kigger lige nu på denne vare
 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

OBS: DEMOVARE - HAR VÆRET ANVENDT TIL FREMVISNING, TEST OG PRODUKTFOTO. 100% SOM NY OG LEVERES MED NORMAL GARANTI.

Qviart Lunix 4K er en ultrakompakt linuxbaseret Enigma2 4K UHD TV boks til dig der skal modtage digitalt TV via parabol (DVB-S2X), antenne eller kabel TV (DVB-T/T2/C). Qviart Lunix 4K er baseret på Broadcom dual-core ARM processor og leverer, trods de små fysiske mål, et imponerende billede og mange features.


Lunix 4K TV Boks med stærke specifikationer


Qviart Lunix 4K kommer som standard med det åbne OpenPli styresystem, i en private version. OpenPli er open source software og kan tilpasses dine behov. Rettelser, ændringer, bidrag til kodeudvikling og plugins finder du på OpenPli.org. Det er absolut en fordel at have kendskab til Linux hvis du skal modificere funktion og features dybt i maskinrummet. Når det er sagt skal det også siges at Qviart Lunix 4K nemt kan tages i anvendelse som den er, uden indgående kendskab til Linux. Med OpenPli får du nemlig en nem og intuitiv grafisk brugerflade. OpenPli forum finder du her: LINK

Betjening af Qviart Lunix 4K sker nemt via den medfølgende fjernbetjening eller via Webif. Med Webif kan du styre stort set alle funktioner i Qviart Lunix 4K direkte fra en browser. Du kan eksempelvis sætte timeroptagelser direkte fra din computer, justere egenskaber, se EPG og mange andre ting. Optagelser kan ske via USB 2.0 til USB Sticks eller andet USB tilsluttet lagringsmedie. Optagelser kan ligeledes ske til tilknyttede netværsdrev eller NAS via LAN. Optagelser sættes nemt via EPG funktion og ved afspilning kan oprettes playlister.

Lunix 4 K

Qviart Lunix 4K har CI slot så du kan montere et CA modul. Dette kan blive aktuelt hvis du ønsker at se kodede kanaler, f.eks. TV2 news via antenne (DVB-T/T2). Lunix 4K håndterer Boxer CA modul og kort, uden yderligere opsætning. Med et abonnement, CA modul og smartcard (medfølger ikke og sælger vi ikke) vil du altså også kunne se og optage kodede kanaler. De frie kanaler der sendes i DVB-T/T2 nettet kan du naturligvis modtage og se uden yderligere. Udbydere der tilbyder HBBTV, f.eks. DR håndteres ligeledes af Lunix 4K og HBB Streams fra DR's arkiv startes prompte. Med Qviart Lunix 4K TV boksen er du ikke begrænset til antenne TV. TV boksen er en Combo box med tuner til både satellit TV, Kabel TV eller antenne TV - i en og samme boks.

Lunix 4K TV Boks til kabel TV DVB-C, Antenne TV DVB-T/DVB-T2 og parabol TV DVB-S/S2/S2X

Smartcard reader, CI/CA modulplads, LAN Port til kablet netværk (Ønsker du trådløst WiFi understøttes dette også, der skal blot monteres en WiFi adapter i en af USB portene) , HDMI 2.0, SPDIF, DiSEqC 1.3 USALS, 2 x USB 2.0 og Combo Multistreamtuner gør Qviart Lunix 4K til en spændende box med rigtigt mange muligheder.

Qviart Lunix 4K kan bruges som den er, men henvender sig til dig der elsker at lege med de muligheder ny teknik giver, herunder den Linuxbaserede Enigma2. Lad dig ikke skræmme af at Lunix 4K er Linuxbaseret. Boksen kan nemlig tilpasses og køre i forskellige tilstande. Du kan vælge normal, avanceret eller ekspert tilstand. I Ekspert tilstand vil du have alle indstillinger til rådighed. Godt for dig der har 100% indsigt i DVB teknologi. Har du ikke behov eller interesse i at justere de mange parametre kan du med fordel anvende normal, og senere ekspert niveau. Uanset hvilket stadie du befinder dig på er det en fordel at have grundlæggende kendskab til DVB opsætning og teknologi. Indsigt eller kendskab til Linux er derimod ikke nødvendigt som almindelig bruger.

Lunix 4K indstillinger

Qviart Lunix 4K er passivt kølet og der er derfor ingen støj fra en blæser. Chipsettet i Lunix 4K er konstrueret til at kunne tåle høje temperaturer men da der ikke er en aktiv blæser er det vigtigt at Qviart Lunix 4K placeres frit med god ventillation omkring boxen. Som vanligt med Enigma2 baserede bokse er der kun en sparsom tilslutningsvejledning med boksen. Årsagen hertil er dels den meget intuitive brugerflade, dels at der er indbygget hjælpefunktion og ikke mindst at Enigma2 TV bokse er understøttet af et meget stort community på nettet.

LUNIX 4K TV Boks - Ultrakompakt 4K TV Boks til kabel-TV, parabol eller antenne TV

Lunix software: Qviart Lunix 4K kan modificeres med tredieparts-software. Software der downloades fra nettet og installeres i Qviart Lunix 4K giver hurtigt boxen helt ny og spændende funktionalitet. Bemærk venligst at vi ikke yder support på trediepartssoftware samt at brug af trediepartssoftware muligvis kan medføre bortfald af garanti. Qviart Lunix 4K er ikke godkendt af hverken Viasat eller Canal digital.

I pakken finder du, udover den ultrakompakte Qviart Lunix 4K TV boks, også tilhørende fjernbetjening, 230 v. adapter samt HDMI tilslutningskabel.

QVIART LUNIX 4K er en af de mest komplette E2 4K-modtagere på markedet, hvor du kan nyde en fantastisk billedkvalitet. Alt takket være BROADCOM 7K DMIPS DUAL CORE ARM med 4 GB eMMC Flash-hukommelse og 1 GB DDR4 RAM, CI, HbbTV, 2xUSB 2.0 og COMBO (1 * DVB-S2X + 1 * DVB-T2 / C).

Alt dette gør LUNIX 4K til en af de bedste E2 og mindste 4K Combo DVB bokse på markedet - til en stærk pris!.

10800-D

Produktinformation

Farve
Sort
DVB Type
DVB-S,DVB-S2X,DVB-T,DVB- T2,DVB- C. Parabol TV i kombination med Antenne TV eller Kabel TV
Tunervariant
Combo multistream 1 x DVB-S/S2/S2X + 1 x DVB/T/T2/C
Smartcard kortlæser indbygget
Ja
CA-modulplads (CI-slot)
Ja, CA modul kan monteres.
S/PDIF digital lydudgang
Ja
HDMI tilslutning
Ja, 1 x HDMI 2.0
RAM
1 GB DDR4
Flash
4 GB Flash (EMMC)
Processor
Broadcom 7000 DMIPS Dual core ARM
USB 2.0
Ja, 2 x USB 2.0
DiSEqC understøttelse
Ja, DiSeqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS og Unicable
Web interface til PC og smartphone
Ja
Optagemulighed / PVR
Ja, via USB tilslutning
EPG (Elektronisk programguide)
Ja, fuld EPG understøttelse
Tekst-TV
Ja
Automatisk kanalsøgning
Ja
Netværkstilslutning
Ja, 10/100 MBit/s kompatibel Ethernet Interface
Operativsystem
Linux - E2
Længde
154 mm.
Højde
26.5 mm
Bredde (dybde)
104.5 mm.
Egenskaber
4K UHD
RoHS
Ja, Overholder RoHS om begrænsning af skadelige stoffer i elektroniske produkter.( Bly,Kviksølv,Cadmium,Crom VI,PBB Polybrominat biphenyl (bromeret flammehæmmer) samt PBDE.
HbbTV
Ja
Brugt

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed