Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

DAB+ og FM radio Sencor SRD 7200 B er en , let og kompakt, genopladelig DAB+ og FM radio, sort
  • DAB+ og FM radio Sencor SRD 7200 B er en , let og kompakt, genopladelig DAB+ og FM radio, sort
  • DAB+ og FM radio Sencor SRD 7200 B er en , let og kompakt, genopladelig DAB+ og FM radio, sortSENCORDAB radio Sort Med den kombinerede DAB+ og FM radio SENCOR SRD 7200 B kan du modtage en lang række FM- og DAB+-radiostationer og får adgang til et stort udvalg af musik, nyheder og andre programmer. DAB radioen leverer klar og kraftfuld lyd og er nem at betjene og har autotune. Radioen er let og kompakt, hvilket gør den nem at bære rundt på. Du kan tage den med dig på en picnic, campingtur eller til din arbejdsplads.DAB+ radioen kommer med yderligere funktioner såsom et vækkeur, snooze-funktion og sleep-timer, hvilket gør den til en alsidig enhed, der kan tjene flere formål. Indbygget genopladeligt batteri, stereo udtag og baggrundsbelyst LCD display. 

DAB+ og FM radio Sencor SRD 7200 B er en , let og kompakt, genopladelig DAB+ og FM radio, sort

05681
349,00 kr.
Inkl. moms
349
Leveret indefor 1-2 dage

Med den kombinerede DAB+ og FM radio SENCOR SRD 7200 B kan du modtage en lang række FM- og DAB+-radiostationer og får adgang til et stort udvalg af musik, nyheder og andre programmer. DAB radioen leverer klar og kraftfuld lyd og er nem at betjene og har autotune. Radioen er let og kompakt, hvilket gør den nem at bære rundt på. Du kan tage den med dig på en picnic, campingtur eller til din arbejdsplads.DAB+ radioen kommer med yderligere funktioner såsom et vækkeur, snooze-funktion og sleep-timer, hvilket gør den til en alsidig enhed, der kan tjene flere formål. Indbygget genopladeligt batteri, stereo udtag og baggrundsbelyst LCD display. 

Antal
Kun få tilbage på lager

Shopping Cart Icon 1 udover dig, kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Med den kombinerede DAB+ og FM radio SENCOR SRD 7200 B kan du modtage en lang række FM- og DAB+-radiostationer og får adgang til et stort udvalg af musik, nyheder og andre programmer. DAB+ radioen leverer klar og kraftfuld lyd og er nem at betjene og har autotune. Radioen er let og kompakt, hvilket gør den nem at bære rundt på. Du kan tage den med dig på en picnic, campingtur eller til din arbejdsplads.DAB+ radioen kommer med yderligere funktioner såsom et vækkeur, snooze-funktion og sleep-timer, hvilket gør den til en alsidig enhed, der kan tjene flere formål. Indbygget genopladeligt batteri, stereo udtag og baggrundsbelyst LCD display. 

  • DAB+ modtagelse i høj kvalitet 
  • Nem automatisk stationsindstilling
  • Indbygget genopladeligt batteri 
  • Kompakt design - nem at have med

LYD:

Samlet udgangseffekt (RMS): 1W

Frekvensrespons: 84 Hz ? 16 kHz

Total harmonisk forvrængning: L/P ?10 % (1 kHz)

SKÆRM:

Dot-Matrix LCD-skærm med baggrundsbelysning

MODTAGELSE:

DAB+ Tuner (Digital Audio Broadcasting)

FM PLL radiotuner

Radio Data System (RDS)

Stationsforudindstillinger: 40 (20 DAB og 20 FM)

Teleskopantenne

ANDET:

Tid, Alarm, Sleeper

Automatisk tidsopdatering

Hovedtelefonudgang STEREO (3,5 mm stik)

Indbygget genopladeligt Li-Ion batteri med en kapacitet på 800mAh

Afspilningstid op til 7 timer ved 50 % lydstyrke

DC 5V 3,5 mm strømstik

Mål: 125 x 27 x 73 mm

Tilbehør: Strømkabel, Manual

Med et genopladeligt batteri indbygget behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm på din DAB radio. Du skal blot oplade den, før du går ud, og du har timevis af uafbrudt radiotid lige ved hånden.  Men fordelene stopper ikke der. En genopladelig radio er også miljøvenlig, da du kan reducere antallet af engangsbatterier, du ellers ville bruge. Derudover er det en omkostningseffektiv mulighed i det lange løb, da du ikke behøver at blive ved med at købe engangsbatterier.

Og lad os ikke glemme bekvemmelighedsfaktoren. En genopladelig radio er let og nem at bære rundt på, hvilket gør den til den perfekte ledsager til enhver udendørs udflugt. Uanset om du camperer, vandrer, er i haven eller bare nyder en dag på stranden, har du altid adgang til dine yndlingsradiostationer.

Så hvis du leder efter en pålidelig og problemfri måde at nyde radio på farten, er en genopladelig radio vejen at gå. Sig farvel til besværet og omkostningerne med at udskifte batterier og goddag til endeløse timers udendørs underholdning.

05681

Produktinformation

Farve
Sort
Automatisk kanalsøgning
Ja
Til modtagelse af
DAB, DAB+ samt FM
FM
Ja
DAB
Ja
DAB+
Ja
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed