Dreambox DM900 UHD 4K E2 Triple tuner 2x DVB-S2X + 1 x DVB-C/T2 Tuner

Ny vare

Dreambox DM900 UHD med triple tuner. 2 x DVB-S2X + 1 x DVB-C/T2 tuner. Den første Ultra HD Dreambox der kombinerer alle kvalitetsfunktioner som Dreambox brandet er kendt for over hele verden: Kraftig hardware, enorm computerkraft, fleksibilitet, et formidabelt styresystem og triple tuner til parabol, kabel TV og antenne TV. Dreambox OS styresystem danner grundlag for et 4K ultra-high-definition mediesystem til brug i den digitale TV fremtid. Med Dreambox DM900 UHD 4K er du optimalt forberedt.

På lager

2 695,00 kr

100% ORIGINAL DREAMBOX

Datakort

TunervariantTRIPLE tuner, 2 x DVB-S2X til modtagelse af parabol TV (SD/HD) samt 1 x DVB-C/T2 tuner til modtagelse af kabel TV eller antenne TV
Smartcard kortlæser indbyggetJa, Dreamcrypt kortlæser
Kortlæser til hukommelseskortJa, SD kort
CA-modulplads (CI-slot)Ja, CA modul kan monteres.
S/PDIF digital lydudgangJa
HDMI tilslutningJa, 2 x HDMI 2.0 (1 indgang+1 udgang)
Processor, hastighed12000 DMIPS
RAM2 GB.
Flash4 GB Flash (EMMC)
Processor12000 DMIPS Dual core CPU
DekoderMPEG2/H.264 + H.265 HEVC
DiSEqC understøttelseJa, DiSeqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS og Unicable
Web interface til PC og smartphoneJa
Optagemulighed / PVRIntern 2.5" harddisk kan nemt monteres uden åbning af kabinet.
EPG (Elektronisk programguide)Ja, fuld EPG understøttelse
Tekst-TVJa
Automatisk kanalsøgningJa
Netværkstilslutning,Ja, 10/100 MBit/s og Gigabit kompatibel Ethernet Interface
OperativsystemDreambox OS (Linuxbaseret)
USB service portJa, USB 3.0 Mini USB service port (Flash rescue)
Længde270 mm.
Højde60 mm.
Bredde (dybde)187 mm.
Til modtagelse afParabol TV, Kabel TV og Antenne TV (DVB-S/S2/S2X/C/T/T2)
EgenskaberE2,E3, Blæserfrit design, 3" farvedisplay
Understøttede audio formatDolby Digital 2.0 Stereo

Mere info


Dreambox DM900 UHD 4K E2 Linux digitalmodtager triple tuner: 2x DVB-S2X og 1 x DVB-C/T2 i samme box. Den første Ultra HD Dreambox der kombinerer alle kvalitetsfunktioner som Dreambox brandet er kendt for over hele verden: Kraftig hardware, enorm computerkraft, fleksibilitet og et formidabelt styresystem. Dreambox OS styresystem danner grundlag for et 4K ultra-high-definition mediesystem til brug i den digitale TV fremtid. Med Dreambox DM900 UHD 4K er du optimalt forberedt.

Bemærk venligst at denne version af Dreambox DM900 UHD 4K er en triple tuner variant. Tuneren kan modtage såvel SAT / Parabol TV i DVB-S, DVB-S2 og den nye DVB-S2X protocol. Herudover kan tuneren modtage signal fra DVB-C kabel-TV samt DVB-T og DVB-T2 antenne TV. Ultimativ frihed !

Dreambox DM900 UHD 4K digital modtager - Ultra hurtig - spækket med fremtidens teknologi.


Den hurtige CPU og store hukommelseskapacitet giver lynhurtig kanalskifte og glidende navigation. Live TV, streaming IPTV og plugins er ikke længere adskilte verdener, men forenet i Dreambox DM900 Ultra HD i en helt unik medieoplevelse. Styresystemet, Dreambox OS, integrerer helt gnidningsløst plugins problemfrit ind i systemet. Hvor andre digitalmodtagere når deres grænser for muligheder, åbner Dreambox DM900 Ultra HD vinduet til den digitale fremtid. Dreambox DM900 Ultra HD er af højeste kvalitet og det manifesteres i det unikke design af Dreambox DM900 UHD. Futuristiske og samtidigt skarpe linier, giver Dreambox DM900 UHD en helt særlig profil. En profil der klart skiller sig ud fra det typiske box format andre digitalmodtagere har.


Udvalgte features for Dreambox DM900 UHD:

 • Dual/twin tuner
 • Blæserfrit design - ingen støj fra ventilator
 • Dreambox OS styresystem
 • Dreambox API
 • Ultra-hurtig dual-core CPU DMIPS 12K
 • 2 x HDMI 2.0 (input og output)
 • 3 tommer farve LCD
 • Touch On/Off sensor
 • MPEG-2 / H.264 Decoder (Full HD)
 • H.265 dekoder (Ultra HD)
 • 1 x kortlæser
 • 1 x SD-kortlæser
 • 1 x Common Interface slot
 • Tuner slot til DVB-S2 eller DVB-C / T2
 • 2 GB RAM
 • 4 GB Flash
 • Gigabit Ethernet
 • USB 3.0
 • Mini USB serviceport (Flash Rescue)
 • S / PDIF-udgang
 • Automatisk scanning
 • 2,5-tommers harddisk (ekstraudstyr - monter en harddisk og optag yndlingsprogrammer)
 • WLAN - trådløst net (valgfrit ekstraudstyr)
 • Web Interface til PC og Smartphone
 • DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS, Unicable
   

 
Leveringsomfang:

 • Dreambox DM900 UHD 4K med Triple tuner: 2x DVB-S/S2/S2X + 1 x DVB-C/T2 tuner
 • Multifunktions fjernbetjening RCU10
 • Netdel/strømforsyning
 • Quick Guide DE/EN

Dreambox DM900 UHD 4K digitalmodtageren leveres med den nye multifunktion fjernbetjening, RCU10.

Dreambox DM900 UHD 4K digital modtager leveres med den nye Dreambox RCU10 multifunktion fjernbetjening.

Dreambox software: Dreambox DM900 UHD kan modificeres med tredieparts-software. Software der downloades fra nettet og installeres i Dreambox DM900 HD giver hurtigt boxen helt ny og spændende funktionalitet. Bemærk venligst at vi ikke yder support på trediepartssoftware samt at brug af trediepartssoftware muligvis kan medføre bortfald af garanti. Dreambox DM900 UHD er ikke godkendt af danske udbydere - og heller ikke låst.

Dreambox DM900 UHD leveres normalt fra eget lager indenfor 1-3 dage.

Bemærk venligst at Dreambox DM900 UHD leveres i flere varianter, PVR ready - hvor du har mulighed for selv at montere en harddisk eller med 500 GB, 1000 GB eller 2000 GB harddisk indbygget. Du kan vælge den ønskede variant umiddelbart under feltet "Antal" i bestillingsfeltet.

Original Dreambox med Dreambox operativ system og Dreambox API.

Dreambox DM 900 er testet af Digitalt.TV og konklusionen lyder:

" DM900 er en lynhurtig Ultra HD tv-boks. Her er der et overskud af processorkraft, som kan føles i betjeningen på boksen.

Vi har testet med Ultra HD kanaler på 19,2 øst, og de vises alle glimrende på boksen her, der også vil virke fint med både de danske og tyske terrestriske tv-signaler, såfremt du får boksen med DVB-C/T2 tunere. Med en sådan vil også kabel-tv kunne modtages, og skulle din kabel-tv udbyder have Viasat Ultra HD kanalen, så burde det heller ikke været et problem at se denne på denne boks.

Der er utroligt mange indstillingsmuligheder, for dem der godt kan lide at tweake, der er rigtig mange avancerede muligheder, man ikke ser på mange gængse tv-bokse.

.... får man altså dobbelt tuner, Ultra HD mulighed, mulighed for indbygget PVR og en meget hurtigere boks. Så til den pris er den et super godt køb."

Hele testen kan læses her: Digitalt.TV Dreambox DM900 – High End tv-boks test .

Om Triple Hybrid tuneren der er indbygget i Dreambox DM900 UHD 4K Triple:

Dreambox DM900 UHD 4K Triple hybrid tuner

Tripletuneren giver mulighed for at vælge mellem 3 signaltyper :

 • DVB-S/S2/S2X til modtagelse af parabol TV
 • DVB-C til modtagelse af Kabel-TV
 • DVB-T/T2 til modtagelse af antenne TV

Triple hybrid tuneren kan bedst betragtes som en twin-tuner der kan modtage ovenstående signaltyper.  Triple Hybrid tuneren er testet af digitalt.TV, med originalt software. Vi anbefaler du læser testen og specielt muligheder og begrænsninger med triple Hybrid tuneren. Testen fra Digitalt.TV kan læses her: Dreambox Triple Hybrid tuner modul - test.

Citat fra testen:

"På samme måde vil du kunne se noget tredje, mens der optages 2 ting samtidigt, så længe det du vil se sendes på én af de to frekvenser, som er aktive allerede på de to tunere. I praksis vil det fremgå, hvilke kanaler du kan se på boksens kanalliste. Dem der ikke er tilgængelige at zappe over på, mens der optages 2 ting samtidigt, vil være vist med gråt kanalnavn skrift.

Bemærk at samtidige optagelser / se et og optage noget andet kan kompliceres yderligere, såfremt du modtager kodede kanaler. F.eks. Boxers kortlæser modul kan kun afkode én kanal af gangen, så du kan ikke se en kodet Boxer TV kanal, mens der optages fra en anden kodet Boxer TV kanal."

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Dreambox DM900 UHD 4K E2 Triple tuner 2x DVB-S2X + 1 x DVB-C/T2 Tuner

Dreambox DM900 UHD 4K E2 Triple tuner 2x DVB-S2X + 1 x DVB-C/T2 Tuner

Dreambox DM900 UHD med triple tuner. 2 x DVB-S2X + 1 x DVB-C/T2 tuner. Den første Ultra HD Dreambox der kombinerer alle kvalitetsfunktioner som Dreambox brandet er kendt for over hele verden: Kraftig hardware, enorm computerkraft, fleksibilitet, et formidabelt styresystem og triple tuner til parabol, kabel TV og antenne TV. Dreambox OS styresystem danner grundlag for et 4K ultra-high-definition mediesystem til brug i den digitale TV fremtid. Med Dreambox DM900 UHD 4K er du optimalt forberedt.

Relaterede produkter

TOP