Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

  • På tilbud!
  • -50,00 kr.
Satfinder - lille smart SAT finder i sæt med kompas.
  • Satfinder - lille smart SAT finder i sæt med kompas.

Satfinder sæt med kompas - til justering af parabol

04247
229,00 kr.
179,00 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms Leveret indefor 1-2 dage

Satfinder sæt med kompas - Komplet Satfinder sæt til justering af parabol. Hurtig, nem og billig løsning for gør det selv manden. Smart lille satfindersæt i taske. Komplet sæt indeholdende den gode gamle satfinder med viser kombineret med kompas, adapterkabel, batterikasette og F-tilslutningskabel i praktisk box der holder styr på satfinder-sættet. 

Antal
Kun få tilbage på lager

  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

SAT-finder / Sat finder med kompas og tilbehør, i praktisk taske.


Smart lille satfindersæt i taske. Komplet sæt indeholdende den gode gamle satfinder med viser kombineret med kompas, adapterkabel, batterikasette og F-tilslutningskabel i praktisk box der holder styr på satfinder-sættet.

Den mobile satfinder kan drives enten af 10 stk. almindelige AA batterier eller spænding fra digitalmodtageren. Ved batteridrift er det muligt at finde sat-signaler allerede inden modtageren er tilsluttet. Batteripakken tilsluttes blot til indgangen mærket "REC" via det medfølgende adapterkabel. Er sat modtageren tilsluttet kan instrumentet anvendes uden batterier.

Satfinderens følsomhed kan justeres hvilket gør det nemmere at justere parabolen. Foretag først en grovjustering og juster derefter følsomheden ned på satfinderen. Juster nu til optimalt signal fra parabolen.

Lille handy satellit finder sæt der gør det let og enkelt at justere parabolen til optimalt signal. Perfekt til den mobile indsats f.eks. camping.

Tekniske data:
Frekvens 950 - 2300 Mhz.
Forsyning: 13 - 18 volt DC

04247

Du vil måske også syntes om

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed