Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Growatt inverter til små solcelleanlæg.
 • Growatt inverter til små solcelleanlæg.

GROWATT MIC 750TL-X INVERTER - 0,75KW model, max AC output, typisk paneleffekt op til 1KWp.

G750
2.548,00 kr.
Inkl. moms
2548

Growatt MIC 750TL-X er en lille, let og kompakt 1-faset inverter. Growatt MIC 75TL0-X er til de helt små anlæg og kan drives af blot 2 solcelle paneler. IP65 godkendt så den kan placeres udendørs. Maksimal tilsluttet paneleffekt 1050 W. Meget lav startspænding på kun 50 volt. Tåler omgivende temperatur på op til 60°C - kan monteres på loft. Uden mekaniske blæsere og derfor støjfri. Solcelle-inverteren må kun installeres af aut.elektrikker. Begrænset antal.

Antal
Ikke på lager-ukendt lev.tid

Shopping Cart Icon 7 andre kigger lige nu på denne vare
 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Growatt MIC 750TL-X er en lille, let og kompakt inverter. Growatt MIC 750TL-X er til de helt små anlæg og kan drives af blot 2-3 solcelle paneler. IP65 godkendt så den kan placeres udendørs. Maksimal tilsluttet paneleffekt 1050 W.Meget lav startspænding på kun 50 volt.Tåler omgivende temperatur på op til 60°C - kan monteres på loft. Uden mekaniske blæsere og derfor støjfri.

Den maksimale jævnspænding er 500V, en startspænding på 50V og en nominel spænding på 120V. Der er en MPPT med en maksimal indgang på 13A. Sikkerhed er et vigtigt aspekt, der opnås med flere funktioner. Blandt disse funktioner er en DC-switch, overspændingsbeskyttelse og mulighed for AFCI (Arc Fault Circuit Interrupter).

 • Effektivitet op til 97,4%
 • DC spændingsområde 50V ? 500V
 • Indbygget DC afbryder til solceller
 • Ingen støj - Growatt inverteren er designet med naturlig køling
 • Tæthedsklasse IP65 kan monteres udendørs
 • 1 x MPPT zone

Let og kompakt

Med kun 6 kg er det en meget let inverter, der også er ret kompakt i størrelsen. Dette gør inverteren nem og hurtigt at placere af en enkelt installatør, hvilket sparer tid og penge.

Sikkerhed og pålidelighed

Growatt MIC 750TL-X har forskellige sikkerhedsegenskaber. Der er DC polaritetsbeskyttelse, en DC switch og overspændingsbeskyttelse på begge sider. En anden funktion, der bidrager til både sikkerhed og pålidelighed, er brugen af naturlig konvektionskøling frem for et mekanisk kølesystem. Der er færre bevægelige dele, hvilket betyder mindre vedligeholdelse og mindre risiko for funktionsfejl. Growatt MIC 750TL-X Inverteren er ukompliceret og driftsikker og let at installere.

Solcelle-inverteren må kun installeres af aut.elektrikker. Der ydes ikke support på opsætning af produktet og dette bør overlades til en fagmand. For yderligere data se venligst særskilt datablad og monteringsanvisning.

G750

Download

Datablad Growatt

Datablad Growatt

Download (806.05k)
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed