Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

 • Ny
Natlampe til børneværelset, genopladelig, multicolor, BPA fri, Enhjørning
 • Natlampe til børneværelset, genopladelig, multicolor, BPA fri, Enhjørning

Natlampe til børneværelset, genopladelig, multicolor, BPA fri, Enhjørning

98614
169,00 kr.
Inkl. moms
169
Leveret indefor 1-2 dage

Natlampe - det ultimative natlys til dit barns værelse - multicolor bærbar genopladelig LED-natlampe med et Enhjørning-design, lavet af blød silikone, der er BPA-fri. 9 forskellige farvemuligheder, så dit barn kan vælge den perfekte nuance, der passer til deres humør eller indretning. LED-teknologien sikrer en blid, beroligende glød, der ikke forstyrrer deres søvn, og det genopladelige batteri betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om konstant at udskifte batterier eller have en stikkontakt i nærheden. Enhjørningens design tilføjer et strejf af finurlighed til dit barns værelse og skaber en magisk atmosfære, der vil inspirere deres fantasi. Plus, den kompakte størrelse og det bærbare design betyder, at den er nem at tage med på ture eller flytte rundt i rummet. Invester i dit barns komfort og fantasi.

Antal
På lager

 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Natlampe - det ultimative natlys til dit barns værelse - multicolor bærbar genopladelig LED-natlampe med et Enhjørning-design, lavet af blød silikone, der er BPA-fri. 9 forskellige farvemuligheder, så dit barn kan vælge den perfekte nuance, der passer til deres humør eller indretning. LED-teknologien sikrer en blid, beroligende glød, der ikke forstyrrer deres søvn, og det genopladelige batteri betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om konstant at udskifte batterier eller have en stikkontakt i nærheden. Enhjørningens design tilføjer et strejf af finurlighed til dit barns værelse og skaber en magisk atmosfære, der vil inspirere deres fantasi. Plus, den kompakte størrelse og det bærbare design betyder, at den er nem at tage med på ture eller flytte rundt i rummet. Invester i dit barns komfort og fantasi - få dit barns værelse til at føles som et magisk eventyrland.

 • LED natlys "Enhjørning - Unicorn"
 • Varmt hvidt lys og 7 farveskift (RGB-lys), med 3 lystilstande, berøringssensor og Li-Ion batteri (3,7 V/1200 mAh), lavet af blød silikone
 • Farverig, bærbar natlampe til børn (BPA-fri) er den ideelle følgesvend om natten og på rejser.
 • Enhjørningen er perfekt som sovehjælp eller natlampe til babyer, som ammelampe og som dekoration til børneværelset.
 • Blødt LED-lys skaber en harmonisk atmosfære i soveværelset og babyværelset.
 • 3 lystilstande: 1. varmt hvidt lys, 2. blidt farveskift mellem 7 nuancer, 3. valgt RGB-farve lyser permanent
 • Natlampens touch control skifter mellem de enkelte lystilstande ved at trykke på den elastiske LED sengelampe.
 • Uafhængig af stikkontakt - genopladeligt batteri og USB-C™-forbindelse (80 cm USB-C™ til USB-A-opladningskabel medfølger), der skal oplades med alm. USB lader 5 V, 1 A. Det genopladelige batteri betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om konstant at udskifte batterier.
 • Natlampens driftstid: RGB-lys 9 timer, varmt hvidt lys 10 timer, opladningstid: 3-4 timer.
 • Rengøringsvenlig
 • Højde 160 mm. Diameter 111 mm.

Du kan bruge natlampen alle steder i hjemmet, uanset om det er i sofaen, ved tremmesengen eller måske i den hjemmelavede hule. Vær opmærksom på at ladeledning ikke bør være monteret når lampen er i mindre børns nærhed.

Invester i dit barns komfort og fantasi med den flerfarvede bærbare genopladelige LED-natlampe med et Enhjørning-design lavet af blød, BPA-fri silikone. Bestil din i dag og giv dit barn en fredfyldt og fantasifuld søvn i gave.

98614

Produktinformation

Farve
Multi
Længde
120 mm.
Højde
160 mm.
Bredde (dybde)
101 mm.
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed