Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Multifeed 3 til Gibertini parabol (kan modificeres til andre paraboler), inklusive 23-40 mm. reduktionsbøsninger.
  • Multifeed 3 til Gibertini parabol (kan modificeres til andre paraboler), inklusive 23-40 mm. reduktionsbøsninger.

Multifeed 3 Gibertini

04154
139,00 kr.
Inkl. moms
139
Leveret indefor 1-2 dage

Multifeed 3 Gibertini. Multifeed til Gibertini parabol.Multifeed der giver mulighed for montering af ialt 3 mikrobølgehoveder på en antenne.Leveres inklusive reduktionsbøsninger fra 40 mm. til 23 mm. Til firkantet 30 mm. feedarm. Få mest muligt ud af din parabol med en multifeed! Med flere kanaler end nogensinde før er der noget for enhver smag. Vent ikke - opgrader din parabol i dag!

Antal
På lager

Shopping Cart Icon 3 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Multifeed 3 Gibertini. Multifeed til Gibertini parabol.Multifeed der giver mulighed for montering af ialt 3 mikrobølgehoveder på en antenne.Leveres inklusive reduktionsbøsninger fra 40 mm. til 23 mm. Til firkantet 30 mm. feedarm.

Brugen af et multifeed på en parabol giver en række fordele, som gør det til et attraktivt valg for mange husstande. Her er nogle af fordelene ved at bruge en multifeed på en parabol:

1. Øget signalmodtagelse: En multifeed giver dig mulighed for at modtage signaler fra flere satellitter samtidigt.

2. Reducerede installationsomkostninger: Ved at bruge en multifeed kan du reducere omkostningerne ved at installere flere parabolantenner. I stedet for at skulle installere separate paraboler for hver satellit, kan du have én multifeed-skål, der kan modtage signaler fra flere satellitter.

3. Øget kanaltilgængelighed: Med en multifeed-opsætning kan du modtage kanaler fra flere satellitter. Dette giver dig mulighed for at få adgang til et bredere udvalg af kanaler, end du ville med en enkelt-parabol opsætning.

4. Reduceret vedligeholdelse: En multifeed kræver mindre vedligeholdelse end en enkelt parabol opsætning. Dette skyldes, at du ikke behøver at justere placeringen af parabolen for hver satellit, da multifeed kan modtage signaler fra flere satellitter samtidigt.

Få mest muligt ud af din parabol med en multifeed! Med flere kanaler end nogensinde før er der noget for enhver smag. Vent ikke - opgrader din parabol i dag!

N.A.
04154

Produktinformation

Længde
300 mm.

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed