Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Antenne til digital TV

I den sektion kan du finde en antenne der er egnet til modtagelse af de digitale TV signaler via en udendørs TV antenne til digital TV (DVB-T antenne og DVB-T2 antenne).

Vi får dagligt mange spørgsmål om TV antenner og modtagelse af de digitale TV signaler. Her finder du derfor lidt information om det mest basale ved modtagelse af digitalt TV via udendørs antenne. En antenne til modtagelse af DVB-T og DVB-T2 digitalt TV er af typen UHF antenne. Af nogle betegnes disse også som en TV2 antenne. Om du skal modtage DVB-T eller DVB-T2 er antennemæssigt uden betydning. Ligeledes er det uden betydning for valg af digital TV antenne om du skal modtage frie TV kanaler eller betalings TV fra Boxer TV - du skal bare sikre dig at du får et stærkt, robust og godt TV signal.

Vi anbefaler at du inden køb af en udendørs TV antenne kontrollerer din dækning. Det gør du nemmest med DR's dækningskort. Når du har sikret dig at du har god udendørs dækning kan du bedre foretage et valg af den rette udendørs TV antenne. Det kan være at du er heldig at kunne anvende en indendørs digital antenne. Det forudsætter et godt kraftig TV signal.Ganske kort om antennetyper skal nævnes at flere typer har indbygget LTE filter (4G filter)  og at dette filter bortfiltrerer uønskede signaler og derfor bidrager til et bedre TV signal.

Antenne

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed