Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Lux måler

En lux måler anvendes til at måle lysstyrke. Med en lux måler kan man måle belysningsstyrken på et givent område. Lysets styrke afhænger dels af belysningens styrke, dels af refleksioner fra den belyste overflade. Da det er meget vanskeligt at fastslå den samlede lysstyrke og medregne refleksioner måler man, med et lux måler, belysningsstyrken. Belysningsstyrken er en betegnelse for styrken af det lys der falder på et given genstand, eksempelvis et skrivebord. Belysningsstyrken måles med en Lux måler og udtrykkes i enheden Lux. En Lux måler betegnes også som et luxmeter eller lysmåler.

Lux måler

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Lux måler til måling af lysstyrke anvendes af fotografer, filmfolk og til sikring af korrekt lys på arbejdspladser. På arbejdspladser er der fastsat standarder og normer for nødvending lysstyrke, eksempelvis kræves ved almindeligt skrivebordsarbejde 500 Lux. En lux måler kan hurtigt og nøjagtigt fastslå om belysningsstyrken er i orden.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed