Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Stueantenne til TV - søger du en stueantenne til digitalt TV (DVB-T - DVB-T2) ?

Her finder du en oversigt over vore stueantenner til modtagelse af digitalt TV (DVB-T, DVB-T2). En stueantenne kan være nok til modtagelse af digitalt TV, både de frie TV kanaler fra DR men også Boxer TV betalingskanaler. Bemærk at du på disse sider kun finder et lille udvalg af vore antenne produkter. På siden "Antenne og Tilbehør" finder du hele udvalget. Du kan se det her: Antenne & tilbehør

Vi har gennem mange år solgt og monteret tusindvis af antenner. Vi kan sikkert også hjælpe dig. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om valg af antenne.

Stueantenne til TV

Der er 19 varer.

Viser 1-12 af 19 element(er)

Kan du bruge en stueantenne til TV modtagelse ?

Inden du anskaffer en digital stueantenne anbefaler vi at du undersøger dækning på din adresse. Om du kan bruge en digital stueantenne kan du undersøge lige her: DR dækningskort. (Vælg indendørs dækning og indtast din adresse).

Bemærk venligst at dækningskortet ganske vist viser om du kan bruge en digital stueantenne, men lokale forhold kan spille ind.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed