Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Dreambox DM520 serien byder på en række spændende produkter. Fællestrækket for Dreambox DM520 serien af digitalmodtagere er høj ydeevne og en særdeles attraktiv prissætning. Til trods for at Dreambox DM520 er en entrylevel model i den nye serie af Dreamboxe byder den på en række spændende features, herunder understøttelse af den nyeste H.265 HEVC komprimeringsteknik.

Dreambox DM520 leveres i flere tunervarianter og uanset om du skal modtage TV via parabol, kabel-tv eller antenne TV er DM520 et oplagt valg.

Klik ind og læs mere om de forskellige varianter:

Dreambox DM520

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Dreambox DM520 adskiller sig fra den lidt større model DM525 ved ikke at have plads til CA modul. Har du behov for at kunne montere CA modul kan du med fordel kigge nærmere på Dreambox DM 525. Du finder den lige her: Dreambox DM525

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed