Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Digital antenne

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Søger du en digital antenne ?

Herover finder du en række bud på en god digital antenne og varer relateret til digital antenne. Leder du efter en specifik digital antenne, eksempelvis en udendørs antenne, kan du i menuen herover vælge dette. Du kan også anvende vort søgefelt, søg eksempelvis på udendørs digital antenne, og du vil lynhurtigt se alle muligheder.

Inden du vælger at anskaffe en digital antenne, uanset om det er til de " gratis " TV kanaler fra DR eller til Boxer TV anbefaler vi at du undersøger din dækning. Den nemmeste måde at kontrollere om du kan anvende en digital antenne er via DR's hjemmeside. På dette link kan du vælge om du vil se dækning med en indendørs digital antenne eller udendørs digital antenne. Herefter indtaster du blot din adresse og et dækningskort for digital TV vises.

Du finder dækningskort for brug af digital antenne lige her: DR dækningskort digital antenne TV

Bemærk venligst at der på denne side, udover digitale antenner, også vises varer relateret til digitalt TV via parabol. Ønsker du kun at få vist indhold relateret til digital antenne kan du bruge vort søgefelt eller vælge indendørs digital antenne eller  udendørs digital antenne.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed