Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

DAB radio bliver til DAB+ Radio 1. Oktober 2017

DAB radio formatet lukker ned d. 1. Oktober 2017. Det gamle DAB radio format erstattes af det nye DAB+ radio format. Med den nye DAB+ radio teknologi bliver der plads til nye DAB radio kanaler. Har du en "gammel" DAB radio vil du sandsynligvis ikke længere kunne modtage DAB radio.

Med skiftet til den nye teknologi skal din radio være af typen "DAB+" - ellers bliver den tavs. Står du overfor at skulle udskifte din DAB radio til en DAB+ radio har vi et stærkt bud på en Radio, der udover DAB+, giver et væld af muligheder:

DAB radio bliver til DAB+ radio

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)

Tip!

Har du allerede en DAB radio ? Du kan nemt undersøge om din DAB radio kan modtage DAB+ signaler. Start med en kanalsøgning. På nogle DAB radioer er kanalsøgning kaldet autotune eller scan. Herefter skal du prøve at lytte til DR's regionale P4 program. Kan du høre DR P4 regional er din DAB radio en DAB+ radio.

Er du i tvivl om DAB+ radio dækning kan du læse mere i vores blogindlæg: DAB+ radio dækningkort

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed