Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

En Dreambox er, meget forenklet, en lile men kraftig linux baseret computer tilsat en tuner der kan modtage DVB-C (kabel TV), DVB-S/S2/S2X (Parabol TV) eller DVB-T2/T (antenne TV). Kraftig hardware, der er toppet op med innovativ lynhurtig optimeret software. Softwaren kan, i modsætning til mange andre DVB boxe, modificeres og tilpasses med blandt andet plugins. Den originale software giver et væld af tilpasningsmuligheder der langt overstiger hvad der findes i standard DVB modtagere.

Udover at kunne modtage digitalt TV kan flere modeller af Dreamboxen virke som eksempelvis et krafigt multimedia center. Alle Dreamboxe kan forbindes med internettet eller dit lokalnetværk, enten via en LAN kabel eller ved tilkøb af en WiFi stick. I Dreambox serien findes forskellige modeller der adskiller sig i blandt andet tunerkonfiguration og hastighed. Seneste skud på stammen er 4K modeller også betegnet UHD.

Herunder kan du se et udvalg af de mange Dreambox produkter :

Dreambox - Hvad er en Dreambox ?

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed