Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Dreambox DM 900 tuner

Dreambox 900 tuner

Dreambox 900 UHD 4K DVB TV boksen kan monteres og konfigureres med forskellige tunere helt efter dit behov. 

Dreambox understreger igen fleksibiliteten for alle ejere af en Dreambox DM900. Ikke bare i den fleksible software men også på hardware. En Dreambox DM900 kan nemlig vokse med dine behov. Uanset om du modtager dit TV signal via antenne, har en parabol eller modtager TV via kabel TV har Dreambox en løsning.

Mulighederne er mange og med en Dreambox DM900 kan du helt sikkert finde en passende løsning. Med de nyeste tunere, der er bygget på State of the art teknologi fra Silicon Labs, kan du nu få kombinerede tunervarianter. Med tunervarianter til Dreambox 900 kan du nøjes med én boks, uanset hvordan du modtager TV. Kombinér f.eks. antenne TV med parabol TV og modtag det hele på én box. 

Fleksibiltet - fordi fremtiden er nu !

Dreambox DM900

Dreambox 900 tuner

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed