Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Leder du efter en antenne til Boxer TV så har vi et rigtigt godt bud.

En antenne til Boxer TV adskiller sig ikke fra en antenne til modtagelse af digitalt TV fra DR. Det er samme antennetype der skal anvendes, nemlig en UHF antenne. Udvalget af antenner til Boxer TV er stort, men hvilken antenne skal du vælge ?.

Først og fremmest skal du afgøre om du måske kan nøjes med en lille indvendig antenne, en stueantenne, eller om du skal have en udendørs antenne. For at fastslå hvordan signalstyrken er på din bopæl kan du anvende et dækningskort. Dækningskort har vi nærmere beskrevet i vort indslag om digital TV dækning.

I vort sortiment med antenner til Boxer TV finder du antenner lige fra den helt billige TV antenne til den mere avancerede antenne med indbygget forstærker og LTE filter (4G filter). Herunder finder du et lille udpluk fra vort sortiment af TV antenner til Boxer TV :

Antenne til Boxer TV

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed