Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

LINUX DVB-S2 E2 digitalmodtagere til parabol TV

Med en Linux baseret DVB-S TV boks til modtagelse af parabol TV er der mange bud, men ikke alle er lige gode. Hvis du søger høj fleksibilitet skal du anskaffe en Linux DVB-S TV boks baseret på open source. Fordi en box er baseret på Linux er det ikke nødvendigvis det samme som at den kan anvende open source. Ser du betegnelsen E2, som er en forkortelse for Enigma2, er du på ret kurs. E2 er en "app" der kører ovenpå Linux kernen, specielt udviklet og optimeret til DVB modtagelse. E2 udmærker sig dels ved høj hastighed, det mærkes f.eks. ved zapping og kanalsøgning, men ikke mindst fleksibilitet. På en E2 DVB-S2 modtager vil du typisk kunne trimme og justere alt. I tillæg hertil kan der ofte hentes plugins (små udvidelsesprogrammer) der kan give nye funktioner.

Funktionaliteter som optagelser, timerefunktion, tidsforskydning, streaming, IPTV, Medieplayer og avanceret EPG (elektronisk program guide) vil typisk være at finde i disse DVB-S boxe. Blandt Linux DVB-S E2 digitalmodtagere der er værd at fremhæve er Dreambox og ikke mindst det stærke alternativ til VU+ bokse, Qviart Lunix. Qviart Lunix digitalmodtagere har et særdeles stærkt pris - ydelse forhold, du får altså meget for pengene ved at vælge Qviart Lunix.

Her finder du et par eksempler på Linux baserede DVB-S2 E2 TV bokse til parabolmodtagelse, herunder det nye prisstærke brand Qviart Lunix.

LINUX DVB-S2 E2

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed