Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Antenne TV - Justering af TV antenne signal med signalstyrkemåler.

Justering af din TV antennes signal er helt afgørende for korrekt signal. Oplever du problemer med at modtage det digitale TV signal, uanset om det er DR kanaler eller Boxer TV, kan det skyldtes en dårlig justeret antenne. Tidligere, da analogt TV var aktuelt, var det en anelse lettere at justere TV antennen.

Oplever du udfald eller pixelering skyldtes det sandsynligvis en forkert justeret antenne. Vi oplever ofte at TV antenner er justeret "helt hen i vejret", måske fordi man har glemt alt om antennen og bare tilsluttet kablet. Mange har slet ikke justeret deres TV tagantenne siden overgangen til digitalt TV. Det der kan snyde ved digitalt TV er det faktum at du godt kan have et fint billede, men med lidt udfald i f.eks, dårligt vejr, selvom din antenne ikke står korrekt. Når billedet i måske 95% af tiden står fint skyldtes det at det digitale TV signal er meget robust og i stand til at korrigere og skabe et billede selvom signalet er af tvivlsom karakter.

Har du udfald er det første du kan gøre at kontrollere din installation. Korrekt antenne, nedføring i et godt ubrudt kabel, HF tætte vægdåser og antennestik. Herefter bør du læse denne artikel "digital tv dvb-t-og-dvb-t2 sendemaster og-daekningkort".Artiklen beskriver lidt om dækning og kompasretning. Som du måske kender fra mobiltelefon findes der dækningskort, også for digitalt TV.

Afslutningsvis kan du med fordel trimme antennen til maksimalt signal. Det kan gøres effektivt med et lille måleinstrument, en antenne signalstyrkemåler. Det er billigt, langt billigere end et montørbesøg, og så kan du selv klare sagen: Antenne signalstyrkemåler

Antenne TV - Justering af TV antenne signal med signalstyrkemåler.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed