Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Hvordan med TV antennen ? 

Ofte det første spørgsmål der melder sig når der opleves dårligt TV signal. Meget ofte oplever vi at antenne, antennekabler, antenneforstærker og antenne fordelere er 100 % i orden. Det er noget helt grundlæggende der er galt, nemlig justering af antennen. Hvis ikke antennen er justeret til optimalt signal kan resten være nok så godt. Justering af antennen er altså helt afgørende for et godt digitalt TV signal.

Mange har nok ikke skænket deres TV antenne mange tanker, det er bare noget der er der - indtil pixelering og udfald i TV billedet er en realitet. Så er fanden løs...midt i dit yndlingsprogram. Start med at undersøge dækningsforholdene på din adresse, læs evt. mere her: Sendemaster og dækningskort

Har du god dækning så juster din antenne i kompasretning mod senderen. Vær opmærksom på at genstande mellem din antenne og senderen kan forstyrre og reflektere TV signalerne. Vær ligeledes opmærksom på at en ændring i højden af din TV antenne kan være helt afgørende for optimalt signal. Selv små ændringer i højden på 10-30 cm. kan have betydning.

En simpel måde til at fastslå signalstyrken på dit TV signal, og justere TV antennen til bedste signal er ved at anvende en signalstyrkemåler. Selv de helt små "signal findere" kan give dig et godt indtryk af hvornår du har bedste signalstyrke. Herunder finder du et par eksempler på TV antenne signalstyrkemålere:

Antenne signal tester

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed