Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Brændersæt hobby

Brænd bogstaver og spændende mønstre i træ og læder.

Hvem husker ikke den skønne duft fra sløjd lokalet, når der skulle brændes på gaver, i form af et skærebræt til mor eller en bordskåner til bedstemor. Eller når man fik lov at gå med sin far i garagen og brænde sit navn ind i alle de små træ ting man havde lavet. Denne hobby er blevet yderst populær igen og med et hobby brændersæt kan både store og små få mange timer til at gå.

Mange brændersæt til hobby indeholder både spidse med mange spændende motiver samt til frihånds dekoration. Brændersættet kan brænde i materialer som træ, kork, læder og lignende. Brændersæt til hobby leveres ofte i en praktisk opbevaringsboks. Skaftet på selve brænderen er normalt varmeisoleret, så selv de mindste kan være med, dog stadig under opsyn af en voksen. 

Herunder kan du se et eksempel på et godt hobby brændersæt til en yderst fornuftig pris. Klik ind og se mere...

Brændersæt hobby

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed