Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Sådan får du DAB+ - digital radio i bilen.


Der er lidt forskellige muligheder for at få digital radio (DAB+) i bilen. Et par af disse kræver at din nuværende bilradio enten har USB eller AUX indgang og endeligt er der en trådløs løsning.

1. Hvis radioen i din bil har bluetooth, kan du benytte dette til at forbinde din smartphone. kontroller først, om bluetooth er aktiveret pa din smartphone og i bilen.

2. Du kan ogsa lytte til digital radio ved hjælp af et USB-kabel eller et kabel til radioens AUX-indgang, der kobler din smartphone til bilens lydanlæg.

3. Med en DAB Plus-adapter bliver din FM-radio opgraderet til en DAB Plus digital radio. Adapteren får typisk strøm fra cigarettænderen men kan også tilsluttes som en permanent installation.Signalet modtages fra en antenne i forruden. Specielt med hensyn til antennen skal du sikre dig at du får et produkt af høj kvalitet - det er altafgørende for optimal funktion.

Herunder et par produkter som modtager digital DAB plus radio:

Digital radio til bilen

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Ovenstående er kun et lille udpluk af vore produkter til modtagelse af digital radio, DAB+. Klik ind og læs mere her: DAB+ Digital radio

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed