Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Med en Android IPTV boks kan du hurtigt omdanne dit TV til et avanceret multimediacenter. Måske har du allerede indbygget smartfunktioner i dit TV og måske har du også opdaget at de er knapt så smarte men til gengæld typisk meget langsomme. Med en dedikeret Android IPTV boks får du en boks hvor både hardware og software er optimeret. I et smart TV er det ofte en sekundær ting der tilføjes med begrænset funktionalitet og ydeevne.

Ved valget af IPTV boks anbefaler vi at du kigge på hvad din IPTV udbyder anbefaler. Nogle har Apps klar til Linux baserede IPTV bokse, andre har til Android baserede IPTV bokse. Med en Android IPTV boks, vil du, hvis du har en Android baseret telefon eller tablet, hurtigt finde dig på hjemmebane. Meget fungerer nemlig som på en Android baseret smartphone.

De fleste anvender deres Android IPTV boks til at streame fra deres foretrukne streamingtjeneste (betalt eller ikke betalt service), til at streame fra egne enheder og vise billeder og film. Andre anvender meget muligheden for at spille direkte på den store skærm, på en Android TV boks kan du nemlig installere apps som du kender det fra smartphones.

Tilslutning af en Android TV bokse er nemt. Forbind Internet, enten trådløst eller med kabel, afhængigt af model. Tilslut HDMI kabel mellem skærm og Android TV boksen og til sidst strøm - dit nye multimediacenter er hurtigt kørende.  

Herunder finder du et par udvalgte Android IPTV bokse - nyeste er AG3 fra Qviart - en lynhurtig TV boks, med mange muligheder: 

Android iptv boks dk

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Ovenstående er kun et udpluk af de mange IPTV Smart TV bokse vi fører. I vort sortiment finder du, udover Android IPTV bokse, også IPTV bokse baseret på Linux. Du kan finde hele udvalget her: IPTV Bokse

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed