Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Netværkskabler er ikke bare netværkskabler, der er nemlig forskel på vor stor en mængde data de kan overføre og med hvilken hastighed. Til spillekonsoler og andet udstyr hvor Ultra HD video-signaler skal overføres anbefaler vi kategori 6A netværkskabler (CAT6A). Her får du 500 MHz båndbredde og hastighed helt op til 10 Gb/sekund.

Hvis alt andet, routere, switche og netværkskort kører Gigabit er det vigtigt at også dine netværkskabler kan håndtere disse hastigheder. Uden det korrekte netværkskabel opnår du ikke maksimal hastighed.

Internet - netværk - høj hastighed, med de rigtige kabler.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

HighSpeed-netværkskabel (10/100/1000/10000 Mbit) specielt til spillekonsoller med billeder i høj opløsning (4k / 120Hz, 8k / 60Hz) såsom Sony Playstation 5 (PS 5) eller Microsoft Xbox X men naturligvis også til alt andet der kræver båndbredde og høj hastighed. 

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed