Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Teknisk set er det velkendt at Ultraviolet lys med korte bølger forstyrrer parring af DNA-basen, hvilket forårsager dannelse af pyrimidindimerer og fører til inaktivering af bakterier, vira og protozoer. Hidtil har UV-Ozon behandling været forbeholdt professionelle og bruges i specielle anlæg i eksempelvis fødevareindustrien, men nu er behandlingen der neutraliserer virus, bakterier og svampe altså nemt tilgængelig for alle. For restauranter, hospitaler, skoler, kontorer,mødelokaler, husholdninger og forretninger er det en god nyhed.

Med UV-C behandling kan du reducere de sundhedsrisici, som vi udsættes for ved kontakt med andre mennesker. De fleste vira og bakterier lurer på de steder, vi berører mest, inklusive pengesedler, indkøbsvogne, diske, borde og dørhåndtag. Den gennemsnitlige menneskelige hånd er vært for omkring 200 arter af bakterier, der konstant overføres. Dette inkluderer ikke kun ufarlige bakterier, men også farlige bakterier, der venter på deres chance.

UV Lys i kombination med ozon dræber virus og bakterier

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed