Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Med en batteridrevet LED lyskæde skaber du hurtigt et flot og dekorativt resultat. En batteridrevet LED lyskæde har den fordel at du hurtigt kan anvende den overalt. Med en batteridrevet lyskæde er du ikke afhængig af en stikkontakt.

Mange LED lyskæder der er batteridrevet har indbygget smart timer. Timeren kan tænde LED lyskæden i 6 timer og slukke den i 18 timer pr. døgn. Starter du eksempelvis den batteridrevne LED lyskæde kl. 19.00 i timer tilstand vil den hver dag starte op kl. 19. Det er smart - specielt når man har mange dekorative lyskæder i brug. Timeren sparer samtidigt på strømmen - den husker nemlig at slukke dekorationen 6 timer efter at den er startet.

Herunder finder du eksempler på LED lyskæde batteridrevet: 

LED lyskæde batteridrevet

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

LED lyskæder drevet af batteri er langt fra den eneste teknologi med den nye strømbesparende LED teknologi. Du kan finde flere LED produkter i vor sektion med belysning. I denne sektion finder du også andre dekorationsvarer. Du finder den lige her: Belysning.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed