Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

TVIP 605 IPTV boksen er blandt de seneste udviklinger fra TVIP, der kombinerer de maksimale tekniske muligheder og et allerede integreret WiFi. TVIP 605 IPTV boksen er superkompakt og opfylder alle moderne krav til en multimedieenhed, herunder understøttelse af streamingmedier, video on demand (VoD), afspilning af digitale kanaler i høj kvalitet samt adgang til OTT-indhold (YouTube, online biograf, vejrudsigt, sociale netværk og andre) og inkluderer endda en webbrowser.TVIP 605 er en IPTV boks der rummer rigtigt gode muligheder for kundetilpasning via C++ API, HTML5, JS og Android APK.

TVIP 605 IPTV Boks

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

IPTV TIP!

Er du interesseret i en hurtig IPTV boks med mange muligheder bør du måske også kigge lidt på det stærke alternativ fra Qviart nemlig Qviart OG 4K.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed