Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Med en dvb-t signalstyrkemåler kan du hurtigt finde rigtig retning på din TV antenne og dermed bedste antennesignal. En dvb-t signalstyrkemåler er billig og gør justering af antenneretning til en leg. Både retning, højde og polaritet på din digitale antenne har stor indflydelse på hvor godt et antennesignal du modtager. Har du dårligt antennesignal kan det medføre pixelering - dit TV billede fryser kortvarigt. Med en DVB-T signalstyrkemåler kan du optimere til maksimalt antennesignal uden at kunne se dit TV og uden at skulle rende frem og tilbage.

dvb-t signalstyrkemåler - find bedste antennesignal.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Dårligt antennesignal på grund af forkert justering af TV antenne kan du hurtigt undgå. Find hurtigt det bedste antennesignal med en signalstyrkemåler.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed