Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

WLAN, Wireless LAN (Wireless Local Area Network), er et udtryk for et trådløst lokalt netværk, hvor computere og andet udstyr opretter forbindelse til netværket via radiobølger. Wi-Fi netværk er også et WLAN og i dag anvendes betegnelsen Wi-Fi meget bredt om trådløse netværk.

I forbindelse med antenneteknologi vil du typisk se begge betegnelser og de vil typisk dække over det samme. Du skal blot holde øje med hvilken frekvens en Wi-Fi eller WLAN antenne er afstemt til. Wi-Fi er iøvrigt et varemærke tilhørende sammenslutningen Wi-Fi Alliance.

Leder du efter en WLAN eller Wi-Fi antenne til din router eller andet trådløst udstyr så har vi et bud herunder. En bedre WLAN antenne (Wi-Fi antenne) vil kunne give dit trådløse udstyr mere stabil overførsel og udvide dækningsområdet.

WLAN antenne til Wi-Fi udstyr

Der er 39 varer.

Viser 1-12 af 39 element(er)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed