Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Warrior Chair - perfekt gaming stol - her sidder enhver rigtig gamer i timevis
  • Warrior Chair - perfekt gaming stol - her sidder enhver rigtig gamer i timevis
  • Warrior Chair - perfekt gaming stol

Warrior Gaming Chair

640-80
1.299,00 kr.
Inkl. moms Normal kort lev.tid

Sandberg Warrior Gaming Chair er perfekt til dit gaming setup. Sæt dig godt til rette i det bløde racersæde, hvil armene på de polstrede armlæn og du er klar til timevis af gaming. Racersædet kan tiltes så du kan optimere komforten som du har lyst, og højden justeres med gaspatron. Stolen kan dreje 360 grader og er bygget på et solidt understel. Racersædet er med lækker rød skinnende PU leather i siderne, og behageligt sort stof i midten.

Antal
Ikke på lager lige nu

  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Warrior Gaming Chair er perfekt til dit gaming setup. Sæt dig godt til rette i det bløde racersæde, hvil armene på de polstrede armlæn og du er klar til timevis af gaming.

Racersædet kan tiltes så du kan optimere komforten som du har lyst, og højden justeres med gaspatron. Stolen kan dreje 360 grader og er bygget på et solidt understel. Racersædet er med lækker rød skinnende PU leather i siderne, og behageligt sort stof i midten.

Max load: 150 kg Red superior PU leather + black fabric Comfortable padded PU leather armrests 80 mm class 2 gas lift Tiltable seat to a relaxed angle 5 legs / wheels Seat dimensions: Width 53 cm, depth 52 cm Back dimensions: Width 54 cm, height 75 cm Total height: 124 cm Box dimensions: 78x64.5x34 cm Net weight 15 kg / Gross weight 16.5 Kg

640-80

Produktinformation

Garanti
5 år

Du vil måske også syntes om

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed