Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Rep.sæt Humax strømforsyning

01501
247,00 kr.
Inkl. moms Leveret indefor 1-2 dage

Rep.sæt Humax strømforsyning.Rep.sæt for strømforsyningsprint i Humax 5400,5400Z,5300 og 5350. Sættet indeholder alle nødvendige komponenter for rep. af strømforsyningsprintet og efter udskiftning vil netdelen være forbedret i forhold til den originale. Sættet kræver at man kan håndtere en loddekolbe, alternativt kan anvendes det færdige strømforsyningsprint med vnr. 01500.

Antal
Kun få tilbage på lager

  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Rep.sæt for strømforsyningsprint i Humax 5400,5400Z,5300 og 5350. Sættet indeholder alle nødvendige komponenter for rep. af strømforsyningsprintet og efter udskiftning vil netdelen være forbedret i forhold til den originale. Sættet kræver at man kan håndtere en loddekolbe, alternativt kan anvendes det færdige strømforsyningsprint med vnr. 01500.


Komponentkvalitet: Sættet indeholder få komponenter, til gengæld er de af særdeles høj kvalitet. Anvendelse af standardkomponenter vil ikke kunne holde i Humax strømforsyninger!

N.A.
01501

Du vil måske også syntes om

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed