Triple Hybrid Multistream tuner 2xDVB-S/S2X + 1xDVB-C/T/T2 Dreambox

05419

Ny vare

Triple Hybrid Multistream tuner Dreambox 2xDVB-S/S2X + 1 x DVB-C/T/T2. Udvid din Dreambox DM7080, DM820, DM900 eller DM920HD 4K med en triple hybrid multistream tuner. Du får ekstrem fleksibilitet med to indbyggede SAT tunere til parabol HDTV, Kabel TV tuner og DVB-T/T2 antenne TV tuner. I én og samme box.

På lager

998,00 kr

100% ORIGINAL DREAMBOX

Datakort

Til modtagelse af2 x DVB-S/S2 + 1 x DVB-C or DVB-T/DVB- T2
EgenskaberMultistream
MultistreamJa

Mere info

Dreambox understreger med den nye triple hybrid MULTISTREAM tuner endnu engang at fleksibilitet og frihed er nøgleord. Med den nye triple hybrid multistream tuner udvides mulighederne for ejere af Dreambox DM820HD, Dreambox DM7080HD og Dreambox DM900 / DM920. På få minutter kan nævnte Dreambox modeller omdannes til et kraftcenter, der udover IPTV streaming, kan modtage TWIN SAT/Parabol TV og Kabel TV eller Antenne TV - på én og samme box.

Tripl hybrid tuner med indgang til 2 x SAT/parabol TV og 1 x Antenne Tv eller Kabel TV
Dreambox triple hybrid tuneren udvider Dreambox med disse tunervarianter, i én og samme enhed:

  • 2 x DVB-S/S2X Multistream tuner til parabol HDTV TV
  • 1 x DVB-C/T/T2 tuner til kabel TV eller Antenne TV

Dreambox Enigma2 triple hybrid tuneren bygger på nyeste tunerteknologi fra halvledereksperterne i Silicon Labs. Udover fuld fleksibilitet får du med triple hybrid tuneren en højfølsom tuner med blindscan funktion, lynhurtig kanalsøgning, lav varmeudvikling og meget lavt energiforbrug.

Montering af Dreambox triple hybrid tuneren sker på få minutter. Tuneren monteres og Dreamboxen startes.Ved opstart registreres tuneren automatisk og konfiguration kan foretages.

Features for Dreambox triple hybrid tuneren:

  • Kompakt 3 dobbelt tunerteknologi
  • Nyeste teknologi
  • Understøtter fuldt ud DVB-S2udvidelsen til DVB-S2 standarden.
  • Meget hurtig kanalsøgning
  • Blindscan funktion
  • Fuld frihed, TWIN parabolsignal, kabel TV eller Antenne TV
  • Lav varmeudvikling - lavt energiforbrug


Dreambox DVB-S/S2X+DVB-C/T/T2 (H.265) triple hybridtuner kræver nyeste Enigma2 image (fra 4.3.1r1) og kan monteres iDreambox Triple Hybrid Tuner (model uden multistream) er testet af digitalt.tv :

"Dreambox Triple Hybrid Tuner er en glimrende udvidelse, der giver Dreambox modellerne DM900, DM820 og DM7080 mulighed for at modtage alle tre signaltyper. I vores test på en DM900 fungerede tunermodulet glimrende med hurtige kanalskift, hvor vi testede på den lynhurtige DM900 modtager. Vi har ikke udstyr til at lave nogen præcis måling eller sammenligning af tunerfølsomhed, men vi havde ikke problemer med modtagelse af signaler, ej heller på DVB-T som ikke er super stærkt her, hvor vi tester.

Opsætningen af de forskellige signaltyper sker i boksens tunermenu, og så er det bare at søge kanalerne ind via en kanalsøgning.

Det er værd at notere sig, at selv om der er tre fysiske tunerindgange på tunermodulet, så er den i brug en twin tuner enhed, med adgang til alle tre signaltyper."

Vi anbefaler at du læser testen. Testen fra Digitalt.TV giver et godt indblik i de mange muligheder der er med triple hybrid tuneren til Dreambox. Hele testen kan læses her: Dreambox Triple Hybrid Tuner modul – Test

Dreambox Multistream DVB-S2X tuner

Multistream anvendes af blandt andet italienske, græske og franske udbydere og sendes via flere SAT positioner f.eks Eutelsat 5 West A (5ºW), Astra 4A og SES-5 (4.8º øst) og Eutelsat 12 vest B (12.5º vest).

Med en triple tuner kan du vælge en af disse konfigurationer. Begge tunere vil være aktive samtidigt:

1 x SAT + 1 x SAT
1 x SAT + 1 x antenne TV DVB-T2 (H.265)
1 x SAT + 1 x Kabel TV DVB-C

Triple hybrid multistream tuneren er bagudkompatibel. Du kan altså modtage både DVB-S, DVB-S2, DVB-S2X og multistream signaler med tuneren. Efter montering er det vigtigt at udføre en softwareopdatering af din Dreambox, så du kører seneste image.

Har du ikke behov for den nyeste teknologi med multistream kapacitet kan du med fordel kigge på varenummer 05414. Denne har samme egenskaber men uden multistream kapacitet. Du finder den her: Triple Hybrid tuner Dreambox

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Triple Hybrid Multistream tuner 2xDVB-S/S2X + 1xDVB-C/T/T2 Dreambox

Triple Hybrid Multistream tuner 2xDVB-S/S2X + 1xDVB-C/T/T2 Dreambox

Triple Hybrid Multistream tuner Dreambox 2xDVB-S/S2X + 1 x DVB-C/T/T2. Udvid din Dreambox DM7080, DM820, DM900 eller DM920HD 4K med en triple hybrid multistream tuner. Du får ekstrem fleksibilitet med to indbyggede SAT tunere til parabol HDTV, Kabel TV tuner og DVB-T/T2 antenne TV tuner. I én og samme box.

Relaterede produkter

TOP