Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1
 • Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1
 • Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1
 • Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1
 • Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1

Gaming Pack - gamer tastatur,mus,høretelefoner og musemåtte 4i1

98602
549,00 kr.
Inkl. moms
549
Leveret indefor 1-2 dage

Komplet gamer sæt. HAVE IT ALL, med gamer pakken fra Havit, der samler den bedste gaming oplevelse til den bedste pris. Og dét uden at gå glip af god lir som en ekstra stor gaming musemåtte, 4 forskellige farver i keyboard og mus og god lyd med Havit GAMENOTE headset. Stor gaming musemåtte, gamer tastatur, mus og gode Gamenote headset - til en stærk pris.

Antal
Kun få tilbage på lager

 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

HAVE IT ALL med gaming pakken fra Havit, der samler den bedste gaming oplevelse til den bedste pris. Og dét uden at gå glip af god lir som en ekstra stor gaming musemåtte, 4 forskellige farver i keyboard og mus og god lyd med Havit GAMENOTE headset. Stor gaming musemåtte, gamer tastatur, mus og gode Gamenote headset.
 • Ekstra stor Havit gaming musemåtte
 • Havit gaming mus og keyboard
 • Havit GAMENOTE headset.
Stilet set-up
Når du samler alt dit gaming tilbehør i én pakke sikrer du dig en gennemgående stil, der udstråler, at intet er overladt til tilfældighederne ved dit gaming set-up.
Mus
Denne gamingmus benytter USB og har en knap på oversiden til at styre hastigheden på musen (DPI 800-1000-1200) som er med til at sikre brugeren en bedre oplevelse med mulighed for personlig konfiguration. Musen er testet til at kunne holde til minimum tre millioner klik. Med andre ord er det en yderst holdbar mus.
Tastatur
Gaming tastaturet er specialdesignet til gaming og har til formål at sikre brugeren en høj grad af perfomance. Ydermere er der RGB-lys i tastaturet. Tastaturet er et klassisk QWERTY-tastatur og er er testet til at hver knap kan holde til fem millioner tast.
Høretelefoner
Gaming høretelefonerne fra Havit er specialdesignet til at optimere indlevelsen og præstationen hos brugeren. I høretelefonerne er der en mikrofon som er lavet med henblik på at kommunikere online med venner og holdkammerater.
Musemåtte
Musemåtten måler 250*210*2mm

98602

Produktinformation

Farve
Sort

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed