Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig !
 • Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig !
 • Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig !
 • Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig ! Her sætter bl.a. advarsel om ulykker og alarm afstand i sekunder. Du
 • Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig ! Opstart af Saphe app'en. Telefon scanner efter Saphe og forbinder. Du
 • Saphe trafikalarm, se politiets fotovogn før den ser dig, og undgå en fartbøde eller et klip i kørekortet. Her ser du nogle af i
 • Saphe trafikalarm. Ungå fartbøde. Her ser du de funktioner der normalt anvendes ved daglig kørsel. Blå knap når du ser en fotovo

Saphe trafikalarm fartkontrol, undgå fartbøder.Få alarm ved fotovogn og ulykke.

77000
495,00 kr.
Inkl. moms Leveret indefor 1-2 dage

Undgå fartbøder fra fotovogne og anden fartkontrol. Få alarm ved fotovogne og ulykker. Starter automatisk når du kører. Bedre end bare en app, lovlig og sikker betjening, bliv en del af de mere end 500.000 aktive brugere og undgå bøder fra politiets fotovogne.Alarm fra indbygget højttaler og indikering med lys. Kræver ikke abonnement. Kræver smartphone (iPhone eller Android baseret)

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 475,00 kr. Op til 120,00 kr.
12 460,00 kr. Op til 420,00 kr.
20 450,00 kr. Op til 900,00 kr.
Antal
Kun få tilbage på lager

 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Saphe trafikalarm er et stykke tilbehør til din smartphone der hurtigt giver dig alarm ved fartkontrol eller ulykke. Saphe trafikalarm kan fastmonteres i din bil og én gang for alle forbindes med din smartphone via bluetooth. På din smartphone skal blot installeres en App som du en gang for alle kan indstille og herefter glemme. Saphe vil nu give advarsler ved fartkontrol og ulykker.

Med Saphe trafikalarm får du en række fordele:

 • Du undgår fartbøder
 • Starter automatisk når du kører
 • Du får alarm ved både fotovogne, anden fartkontrol og ulykker.
 • Sluger ikke alt strøm på din smartphone
 • Tydelig alarm, både med lyd og lys. Trafikksikker - du skal ikke holde øje med en skærm.
 • Saphe trafikalarm kræver ikke et abonnement
 • Mere end 500.000 aktive bruger, i samarbejde med fartkontrol.nu
 • Helt lovlig og meget sikker betjening

Er Saphe bedre end en App ?

Ja, Saphe trafikalarm giver dig nogle fordele som en app ikke kan give dig. Du får meget tydelige alarmer og en simpel trafiksikker betjening. Et tryk på en knap på Saphe trafikalarm er nok til at indrapportere en fotovogn eller ulykke. Saphe er lovlig at anvende og den starter automatisk op når du kører. Med Saphe trafikalarm er du ikke afhængig af hvordan din smartphone er indstillet og du kan have din opmærksomhed på trafik i stedet for skærmen på en smartphone.

Hvordan bruges Saphe trafikalarm ?

Saphe trafikalarm er konstrueret til at virke så simpelt men effektivt som muligt. Når du én gang for alle har parret din smartphone med Saphe via bluetooth kører alt automatisk. Selvfølgelig skal du have din smartphone i bilen og aktiveret bluetooth men herudover så kører det pr. automatik.

Ser du en fartkontrol skal du blot trykke én gang på den blå knap så er fotovognen registreret i netværket. Alle andre advares på denne måde og på samme måde advares du når andre har spottet en fotovogn. Kommer du forbi en ulykke vil et tryk på den røde knap registrere ulykken og advare alle andre i netværket, og det er mere end 500.000 brugere.

Får du en alarm om ulykke eller fartkontrol er det vigtigt at du selv bekræfter dette. Får du alarm om en fotovogn tryk da på den blå knap, får du alarm om en ulykke tryk da på røde knap. På den måde bekræfter du at alarmen stadig gælder.

Saphe trafikalarm - se politiets fotovogn før den ser dig !

Jeg bruger min Bluetooth til radio og heads..

Da Saphe anvender Bluetooth 4.0 kan du have flere ting aktive via bluetooth. Du kan altså fortsat have dine nuværende bluetooth forbindelser samtidigt med Saphe trafikalarm.

Flere biler og flere smartphones i husstanden..

Intet problem. Du kan parre din smartphone med flere Saphe alarmer.

Bemærk venligst at Saphe virker med iPhone 4S eller nyere (IOS 8.0+) samt Android 4.3 eller nyere. Windows Phone er ikke understøttet.

Saphe
77000

Produktinformation

Længde
64 mm.
Højde
15 mm.
Bredde (dybde)
34 mm.
Vægt
20 gram
Egenskaber
Kompatibel: iPhone 4S eller nyere (iOS 8.0+), Android 4.3 eller nyere.
Driftsspænding
Batteri CR2450, medfølger
Trådløs standard
Bluetooth 4.0
Montering
Med klæbepuder
Bluetooth parring
Ja, Bluetooth 4.0

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed