Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Survivor Camper Powerbank 42000
  • Survivor Camper Powerbank 42000
  • Powerbank med ekstrem kapacitet - Survivor Camper Powerbank
  • Powerbank til camping - ekstrem kapacitet
  • Powerbank forbindelser - mange tilslutningsmuligheder - oplad alt dit grej

Powerbank - Survivor Camper Powerbank 42000

420-45
1.999,00 kr.
Inkl. moms
1999
Normal kort lev.tid

Powerbank 42000 - heavy duty powerbank. Survivor Camper Powerbank 42000 er den komplette ladestation når du er væk fra en stikkontakt og har brug for strøm til dit grej. Ikke alene byder den på en enorm høj kapacitet med nok strøm til over 2 ugers brug af en smartphone, den giver dig også utrolig høj ydeevne og et væld af opladningsstik. Du får to traditionelle USB-A stik til alm. USB udstyr, et USB-C PD 30W stik til USB-C udstyr, f.eks. visse laptops. Herudover er der en meget kraftfuld 96W, 12V bil cigarstik til campingudstyr, f.eks. køleskab eller kaffemaskine. Powerbanken er udført i robust og vandtæt IP64 godkendt materiale, og er udstyret med en kraftig lampe, der kan lyse hhv. hvidt og rødt.

Antal
kommer snart - kan forudbestilles nu

Shopping Cart Icon 5 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Powerbank 42000.

Heavy Duty Powerbank

Camper Powerbank 42000 er en stor powerbank med høj kapacitet. Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000 er den komplette ladestation når du er væk fra en stikkontakt og har brug for strøm til dit grej. Ikke alene byder den på en enorm høj kapacitet med nok strøm til over 2 ugers brug af en smartphone, den giver dig også utrolig høj ydeevne og et væld af opladningsstik. 


Powerbank til camping - mange tilslutningsmuligheder

Du får to traditionelle USB-A stik til alm. USB udstyr, et USB-C PD 30W stik til USB-C udstyr, f.eks. visse laptops. Herudover er der en meget kraftfuld 96W, 12V bil cigarstik til campingudstyr, f.eks. køleskab eller kaffemaskine. Powerbanken er udført i robust og vandtæt IP64 godkendt materiale, og er udstyret med en kraftig lampe, der kan lyse hhv. hvidt og rødt. Kapacitet 42000 mAh !.

Særdeles egnet til camper, campingvogn og andet fritidsliv. Med Camper Powerbank 42000 har du altid lademulighed med meget høj kapacitet - og et væld af tilslutningsmuligheder.

Leveres komplet med Micro USB kabel, bærestrop, strømforsyning, netkabel og, ikke mindst, 5 års garanti.


Camping powerbank - ekstrem kapacitet

420-45
2019-01-07

Produktinformation

Farve
Sort
Længde
27,00
Højde
18,00
Bredde (dybde)
10,20
IP beskyttelsesklasse
IP64
Garanti
5 år
RoHS
Ja, Overholder RoHS om begrænsning af skadelige stoffer i elektroniske produkter.( Bly,Kviksølv,Cadmium,Crom VI,PBB Polybrominat biphenyl (bromeret flammehæmmer) samt PBDE.
Udgange (antal og type)
DC udgang: 9-12.6V/3A (delt 8A med DC cigarstik) , DC Cigarstik: 12V/8A , USB-C PD udgang: 30W , 2 x USB-A udgang: 5V/2.1A
Kapacitet
42000 mAh - 155 Wh
Batteritype
Li-Ion
Toldtarif
8507600090
Oprindelse
CN

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed