Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Invacom twin LNB TWH-031 0.3 dB LNB
  • Invacom twin LNB TWH-031 0.3 dB LNB
  • Invacom Twin LNB - perfekt til to SAT modtagere eller til dig der har TWIN modtager
  • Invacom TWH-031 Twin 0.3 dB LNB. Udgange for 2 modtagere.InvacomTwin LNB - 2 udgange Grå Invacom Twin 0.3 dB LNB. Montér denne LNB på din parabol og få mulighed for SAT TV i to rum eller brug den sammen med en twin parabolmodtager så du kan se én kanal og optage en anden. Udgange kører seperat, svarende til at have to paraboler. Høj frekvensstabilitet og optimeret til HDTV. Det bedste du kan gøre for din parabol ...

Invacom TWH-031 Twin 0.3 dB LNB. Udgange for 2 modtagere.

03160
496,00 kr.
Inkl. moms
496
Leveret indefor 1-2 dage

Invacom Twin 0.3 dB LNB. Montér denne LNB på din parabol og få mulighed for SAT TV i to rum eller brug den sammen med en twin parabolmodtager så du kan se én kanal og optage en anden. Udgange kører seperat, svarende til at have to paraboler. Høj frekvensstabilitet og optimeret til HDTV. Det bedste du kan gøre for din parabol ...

Antal
Kun få tilbage på lager

Shopping Cart Icon 3 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Del din parabol - Universal twin LNB fra Invacom med et støjtal på kun 0.3 dB og en forstærkning på hele 50-60 dB.Indgangsfrekvens 10.7 - 12.75 GHz. Udgang 950-2150 MHz.Beregnet til 40 mm. normalt feedbeslag.

Twin LNB'en har 2 seperate udgange og anvendes derfor til 2 af hinanden uafhængige modtagere til modtagelse af en sat position. Invacom 0.3 dB LNB anvendes typisk til modtagelse af svage signaler fra eksempelvis Turksat.

Der trækkes kabel fra LNB'en til hver enkelt modtager. To modtagere vil herefter kunne se programmmer fra samme satellit men 2 forskellige TV-kanaler. Perfekt hvis f.eks. børneværelset, soveværelset eller udlejningsværelset også skal udrustes med SAT-TV og naturligvis oplagt til dig der har en SAT modtager med TWIN tuner.

Twin LNB'en fra Invacom kan eftermonteres på alle gængse paraboler blot de anvender standarden med Ø40 mm. "bøjler" omkring LNB'en.

Til den der bare vil have noget af det bedste !

Invacom
03160

Produktinformation

Farve
Grå
Til modtagelse af
DVB-S2 Parabol HDTV signal
Forstærkning dB
50-60
Frekvensområde
10,7-12,75 GHz
Stiktype
F-stik
Støjtal
0.3 dB
L.O
9.75 / 10.6 GHz

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed