Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

 • Ny
Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med forstærker
 • Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med forstærker
 • Komplet antennesæt. Smart TV antenne til Boxer TV. Med forstærker og LTE 4G filter.Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker.
 • Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med forstærker.Digital TV antenne Boxer TV og DR TV
 • LED indikerer spænding til antenne forstærker. Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med forstærker
 • Tilsluttes med F-stik og tilhørende beskyttelseshætte. Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med fors
 • Standard IEC antennestik og F antennestik. Færdigmonteret.Antenne til Boxer TV og DR TV med forstærker. Digital TV antenne med f

Digital TV antenne med forstærker

98706
349,00 kr.
Inkl. moms Leveret indefor 1-2 dage

Digital TV antenne med forstærker. Aktiv TV antenne til modtagelse af signaler fra både DR og Boxer TV. Smart TV antenne der hurtigt er installeret, modtager både DVB-T og DVB-T2 TV signaler og har indbygget 47 dB forstærker samt LTE/4G filter. Leveres som komplet antenneløsning med strømforsyning, mastebeslag og koaksial antennekabel.

Antal
På lager

 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Digital TV antenne med forstærker. Aktiv TV antenne til modtagelse af signaler fra både DR og Boxer TV. Smart TV antenne der hurtigt er installeret, modtager både DVB-T og DVB-T2 TV signaler og har indbygget 47 dB forstærker samt LTE/4G filter. Leveres som komplet antenneløsning med strømforsyning, mastebeslag og koaksial antennekabel.

Leder du efter en smart antenne til Boxer TV eller en antenne til DR TV en denne komplette løsning en oplagt mulighed. Antennesættet leveres som en komplet løsning med alt i pakken:

 • Digital TV antenne til Boxer TV og DR kanaler
 • Indbygget antenneforstærker
 • Anti UV coating beskytter mod nedbrydning
 • Indbygget LTE/4G filter der forhindrer forstyrrelser
 • Mastebeslag
 • 5 meter koaksial antennekabel til tilslutning
 • Præmonterede stik
 • Strømforsyning til den indbyggede antenneforstærker

Montering:
Denne antenne kan monteres på et masterør med det medfølgende mastebeslag. Montering kan ske på masterør med en diameter på op til 42 mm. Alternativt kan montering ske ved direkte fastskruning på fast underlag, uden brug af clamp. Ved direkte montering skal der anvendes 4 skruer. Disse medfølger ikke.

Horisontal eller vertikal:
Den digitale TV antenne kan monteres horisontalt eller vertikalt. Om du skal modtage TV signalerne lodret eller vandret kan du læse mere om i vores artikel om dækning og dækningskort som du finder her: TV antenne DVB-T og DVB-T2 dækningskort. Indstilling af vandret / lodret modtagelse sker nemt ved blot at løsne en vingemøtrik og ændre position.

Placering af TV antenne:
Antennens placering kan være afgørende for resultatet. Generelt anbefaler vi at du placerer antennen så højt som muligt og i god afstand af andre elektriske installationer som eksempelvis varmepumper. Selvom antennen er konstrueret til udendørs anvendelse kan den også anvendes indendørs. Her er det vigtigt at holde god afstand til andet elektronik. Eksempelvis kan en mikrobølgeovn eller hårtørrer i drift gøre modtagelse af TV signaler vanskelig.

Aktivering af den indbyggede antenneforstærker:
Den digitale antenne har indbygget en kraftigt antenneforstærker. Antenneforstærkeren kræver strøm. Denne strøm leveres gennem antennekablet, der skal derfor ikke trækkes et ekstra strømkabel. Strømmen kan leveres fra enten en 5 volt udgang fra dit TV via antennekablet, eller den medfølgende adapter. Kan dit TV levere 5 volt på antenneudgangen skal du muligvis aktivere dette i dit TV's menu under antenne. Nogle TV og set top bokse har dog 5 V aktiveret konstant. Uanset metode vil en lille lysdiode i bunden af antennen indikere når forstærkeren er aktiv, dvs. den får strøm og virker. Kontroller derfor at der er lys i denne inden du foretager kanalsøgning og finjustering af antennen. Til optimering og finjustering kan du eventuelt anvende en signalstyrkemåler.

Anden brug af antennen:
Denne digitale antenne er egnet til modtagelse af alle signaler i området fra 87.5-230 MHz samt 470-790 Mhz. Antennen kan således også anvendes til modtagelse af FM signaler, men ikke det fulde DAB radiobånd (Kanal 13B har centerfrekvens på 232 Mhz og antennen skærer frekvensen ved 230 MHz ). Den antenne er ligeledes egnet til mobilt brug, campingvogn, camper eller båd.

En glimrende antenneløsning med det hele i pakken. Her er du hurtigt i gang med digitalt TV uanset om du skal anvende antennen til de frie DR kanaler eller betalings TV fra Boxer TV.

98706

Produktinformation

Farve
Sort
Højde
27 cm.
Til modtagelse af
DVB-T og DVB-T2 TV antennesignal
4G / LTE / GSM filter
Ja
Indbygget forstærker
Ja
Forstærkning dB
47 dB. Max.
Frekvensområde
87.5-230 MHz + 470-790 Mhz
Driftsspænding
5V / 12V.
Stiktype
IEC + F
Garanti
2 År
FM
Ja
DVB-T
Ja
DVB-T2
Ja
Udgange (antal og type)
1
Kabellængde
5 meter
Tilslutning (stik)
IEC + F
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed