Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabolantenneWavefrontierMultibeam parabol wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabol - ORIGINAL. Toroidal T90 parabolantenne er til dig der er SAT entusiast. Montér op til 12 LNB's på Toroidal T90 parabol og få mange tusinde radio og TV kanaler fra én og samme parabol - uden brug af motor.
  • wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabolantenneWavefrontierMultibeam parabol wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabol - ORIGINAL. Toroidal T90 parabolantenne er til dig der er SAT entusiast. Montér op til 12 LNB's på Toroidal T90 parabol og få mange tusinde radio og TV kanaler fra én og samme parabol - uden brug af motor.

wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabolantenne

08200
2.195,00 kr.
Inkl. moms
2195

wavefrontier Toroidal T90 multibeam parabol - ORIGINAL. Toroidal T90 parabolantenne er til dig der er SAT entusiast. Montér op til 12 LNB's på Toroidal T90 parabol og få mange tusinde radio og TV kanaler fra én og samme parabol - uden brug af motor.

Antal
Ikke på lager-ukendt lev.tid

Shopping Cart Icon 2 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Wavefrontier toroidal T90

Wavefrontier toroidal T90, multibeam antenne der giver dig mulighed for at modtage signaler fra op til 12 forskellige satelliter-uden brug af motorstyring! (er beregnet til 12 sat-positioner men set monteret med 16 positioner)

En almindelig parabolantenne,offset eller fokusantenne, har ét fokuspunkt. I fokuspunktet koncentreres signalet fra satelliten. Er der monteret mere end ét hoved på en normal parabolantenne vil mindst et af disse hoveder ligge udenfor fokuspunktet og derfor ikke få maksimalt signal. Med Toroidal 90 er det anderledes.


wavefrontier toroidal T90 samler signalet fra satelliten i en fokuslinie i stedet for ét fokuspunkt og alle hoveder der sidder på denne linie får således maksimalt signal fra satelliten. Signalet er sammenlignligt med signalet fra en almindelig 1 meters parabol.

Toroidal 90 er et godt alternativ til motorstyring og er motorstyring overlegent når det gælder mekanisk slid,støj og hastigheden du kan skifte mellem satelliterne på. Toroidal multibeam T90 parabolen er ligeledes egnet til små flerbrugeranlæg hvis den monteres op med egnede LNB'er og switche.
Wavefrontier toroidal T90 er forarbejdet med en flot finish, galvaniseret og pulverlakeret.

Tekniske data:
Dimension parabol : 97x109 cm.
Dimension reflektor: 36x84 cm.
Max. antal lnb'er: 12 stk.
LNB afstand: 3 grader, afhængig af LNB-type
Forstærkning ca. 39.7 dB ved 12.5 GHz.
Azimuthvinkel 50 grader.

Wavefrontier toroidal T90 skal monteres på 60 mm. masterør eller vægbeslag. Masterør 60 mm. kan bestilles i hele længder eller afkortet på mål.

Det skal du være opmærksom på:
- DiSEqC relæ og LNB enheder skal købes særskilt. Vi anbefaler ALPS LNB eller lignende rod-type som har små indbygningsmål.
- Leveres med 5 feedbeslag(beslag for LNB hoved)
- Nogle modtagere understøtter ikke mere end 4 LNB's. Har modtageren 0/12 volts udgang kan der ved hjælp af en 0/12 volts switch understøttes op til 8 LNB'er.

Bemærk venligst at wavefrontier toroidal T90 er for dig der er SAT entusiast. Du skal have styr på azimuth, elevation og skew vinkel for at få det optimale ud af wavefrontier toroidal T90. Afsæt en dag til samling, montering og justering. Montering og justering er tidskrævende, til gengæld er udbyttet højt

08200

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed