Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Antennestik F-Stik

F-stik er de bedst egnede stik til jordbaserede, kabel- og satellit-tv-installationer, hvor levering af meget højfrekvente signaler er påkrævet. Designet giver mulighed for billig konstruktion, hvor kabler normalt udelukkende afsluttes med hanstik. Koaksialkablets midterleder danner inderlederen i stikket. Hanstikket består således kun af et hus, der generelt krympes på eller skrues over kabelafskærmningen, og en møtrik. Push-on versioner, der ikke kræver påskruning men værktøj, er også tilgængelige.

F-stik hunstik bruges typisk som koblinger og som bøsninger i apparater. De kan f.eks. findes på bagsiden af set top bokse, DAB radioer og andet udstyr der kræver højfrekvente signaler ind.

F-stikket er ikke vejrbestandigt. Hverken gevindene eller samlingen er vandtætte. Der findes forbedrede udgaver af F-hanstik med en O-ring (på ca. 7 mm) inde i flangemøtrikken. Dette forsegler mellem pakningsfladerne på begge stik, hvilket giver en vis beskyttelse af midterlederen. Ved brug udendørs anbefaler vi brug af selvvulkaniserende tape.

Antennestik F-stik til parabol og antenne

Der er 27 varer.

Viser 1-12 af 27 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed