USB Hubs og Splittere

Hubs og splittere til din computer. USB hubs udvider din computer og giver dig flere USB tilslutninger til rådighed.

En USB-Hub splitter en enkelt USB-port fra computeren op i flere porte. Med flere USB porte til rådighed kan du tilslutte alt dit USB udstyr samtidigt. Typisk anvendes USB porten til tilslutning af mus, digitalkamera, tastatur, s...

Hubs og splittere til din computer. USB hubs udvider din computer og giver dig flere USB tilslutninger til rådighed.

En USB-Hub splitter en enkelt USB-port fra computeren op i flere porte. Med flere USB porte til rådighed kan du tilslutte alt dit USB udstyr samtidigt. Typisk anvendes USB porten til tilslutning af mus, digitalkamera, tastatur, scanner, printer, webcam, headset og meget mere. Derfor kan antallet af USB porte hurtigt blive for lidt. Her er en USB hub løsningen.

Når du skal vælge en USB hub så kig efter om den forsynes med en særskilt strømforsyning. Så er du nemlig sikker på at der leveres strøm nok, uden at det går ud over computeren. Hold også øje med om hubben har indbygget overbelastningssikring. Og selvfølgelig garantien - flere hubs i vort sortiment er dækket af en 5 års producentgaranti. Herudover tilbydes telefonisk hotline. Det finder du ikke på de helt billige hubs.

Da en hub er en central del af hele dit computer setup, og helt afgørende for at alt kører med fuld hastighed, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. 

Mere
TOP