Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

DiSEqC 2-1 omskiftere

En DISEQC 2-1 switch er en elektronisk enhed, der gør det muligt at forbinde en satellitmodtager til to LNB'er på en parabol. Alternativt kan en satellitmodtager forbindes til to paraboler, signal kan nedføres i ét kabel. Det fungerer ved at skifte mellem to LNB'er (Low-Noise Blocks). Dette gør det muligt for en enkelt parabol at modtage signaler fra to forskellige satellitter uden behov for yderligere hardware. Fordelene ved at bruge en DISEQC 2-1 switch er, at den er omkostningseffektiv, da den eliminerer behovet for yderligere hardware, og den forenkler også installationsprocessen, da der kun er brug for et nedføringskabel. Derudover kan en Dieseqc switch øge fleksibilitet med hensyn til signalmodtagelse, da flere satellitsignaler kan modtages fra en enkelt parabol.

DiSEqC 2-1 omskiftere

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed