Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Bluetooth

Her finder du udvalgt tilbehør der anvender Bluetooth. Med bluetooth kan signaler overføres trådløst på kort afstand og Bluetooth anvendes i dag i en række produkter som Bluetooth højttalere, mobiltelefoner, bærbare computere og tablets. Bluetooth teknologien udmærker sig ved at have et meget lavt strømforbrug i hviletilstand hvilket er perfekt til batteridrevne produkter.

Bluetooth skaber forbindelse ved hjælp af radioteknologi. Frekvensmæssigt anvender Bluetooth tilbehør frekvenser i 2.4 GHz området. Samme område anvendes af WiFi.

Vidste du ? : Navnet Bluetooth er en reference til Harald Blåtand, konge af Danmark år 940-981 der kunne kommunikere, skabe forbindelse og forene Danmark og Norge. Bluetooth symbolet er iøvrigt et rune-H og et rune-B, initialerne for Harald Blåtand.

Bluetooth tilbehør

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed