Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

FM/DAB/DAB+ Radio antenner

FM, DAB og DAB+ antenner.

I denne kategori finder du antenner fremstillet til modtagelse af FM radio, DAB og DAB+ radio. Nogle antenner er kombi-antenner. På disse kan du modtage både DAB, DAB+ og FM signaler. En god løsning hvis du har en kombineret FM og DAB+ radio. Andre antenner er fremstillet specifikt til FM eller DAB+ radio. På en antenne, fremstillet specifikt til FM radio, vil du ikke kunne modtage DAB+ radiosignaler optimalt og omvendt vil en DAB+ antenne ikke kunne modtage FM signaler optimalt.

Fælles for antennerne i vort sortiment er gode modtageegenskaber men også, nok så vigtigt, lang holdbarhed. Udover anvendelse af kvalitetsmaterialer er f.eks. indkapsling og dipolbox af afgørende betydning for en antennes holdbarhed.

Antenner til modtagelse af FM, DAB og DAB+ radio kan være passive eller aktive. En passiv antenne har ikke en forstærker indbygget men kan have en egenforstærkning i kraft af flere elementer. En aktiv antenne har indbygget forstærker og vil kræve at der tilsluttes en strømforsyning. Strøm til forstærkeren i en antenne leveres typisk gennem antennekablet (indskudt med en powerinserter). Antennekablet til antennen fungerer således både som signalvej fra antenne til radio og som strømforsyningskabel. Både strøm til forstærkeren og antennesignal løber i ét og samme kabel.

Ved aktive antenner, hvortil der kræves strømforsyning, vil strømforsyning og powerinserter typisk medfølge ved køb af antennen. Der findes undtagelser og det vil fremgå af beskrivelsen på de enkelt antenner om strømforsyning og powerinserter medfølger.

Der er 27 varer.

Viser 1-12 af 27 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed