Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Indendørs HDTV antenne m. forstærker DVB-T/T2 og DAB+
  • Indendørs HDTV antenne m. forstærker DVB-T/T2 og DAB+
  • Indendørs HDTV antenne m. forstærker DVB-T/T2 og DAB+
  • Indendørs HDTV antenne m. forstærker DVB-T/T2 og DAB+

Indendørs HDTV antenne m. forstærker DVB-T/T2 og DAB+

40089
289,00 kr.
Inkl. moms
289
Leveret indefor 1-2 dage

HDTV indendørs antenne med forstærker og LTE filter til digitalt TV samt DAB+ radio. DVB-T/ DVB-T2 aktiv indendørs digital antenne ( stueantenne ) med 20dB forstærker til digital TV, VHF/UHF og DAB+. Leder du efter en indendørs HDTV antenne til modtagelse af digital TV eller DAB+ radio er denne antenne et godt bud. Antennen er egnet til Boxer TV samt frie TV kanaler.

Antal
Kun få tilbage på lager

1 udover dig, kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Indendørs antenne med forstærker og LTE filter til digitalt TV samt DAB+ radio. DVB-T/ DVB-T2 aktiv indendørs digital antenne ( stueantenne ) med 20dB forstærker til digital TV, VHF/UHF og DAB+. Leder du efter en indendørs HDTV antenne til modtagelse af digital TV eller DAB+ radio er denne antenne absolut et godt bud. Egnet til Boxer TV samt gratis TV kanaler.

Aktiv indendørs antenne ( stueantenne ) med forstærker til digital TV (DVB-T/T2), VHF/UHF og DAB/DAB+. Leder du efter en indendørs antenne til modtagelse af digital TV eller DAB radio er denne antenne et godt bud. Denne antenne er en aktiv indendørs antenne til digital TV, det vil sige at den har en indbygget forstærker der gør det muligt at modtage ellers svage signaler. Forstærkeren der er indbygget i den flade indendørs antenne kan strømforsynes enten via din digitale TV modtagers 5 volt udgang eller via den medfølgende strømforsyning.

Antennen har indbygget LTE filter der effektivt forhindrer forstyrrelser fra 4G netværk. Vær opmærksom på at billigere digitale antenner til ikke har dette filter indbygget. Uden filteret kan du risikere at dit TV billede fryser hvis en 4G enhed er i nærheden af din indendørs antenne.

Indendørs antenne med forstærker for digitalt TV og DAB Radio Features:

- 20 dB indbygget antenneforstærker der optimerer signalmodtagelse.
- Bredt frekvensområde - Digital TV, VHF/UHF og DAB radio (174-230 MHz og 470-862 MHz)
- Horisontal og vertikal modtagelse
- Flot design, med overflade i black piano
- Antenneforlængerkabel og strømforsyning medfølger
- Nem opsætning og tilslutning

Bor du i ét af de mange områder i Danmark hvor digital TV eller DAB radio kan modtages på en indendørs antenne er denne antenne til digital TV et godt valg. Er du i tvivl om hvorvidt du har indendørs digital TV dækning kan du læse mere her: dækningskort 

Bemærk at denne indendørs TV antenne leveres med standard IEC stik, klar til tilslutning til TV. Skal du bruge antennen til DAB+ modtagelse skal du muligvis anskaffe et adapterstik. (afhængigt af din DAB+ radios antenneindgang)

TV antenne indendørs Boxer TV  og frie kanaler fra DR. Indendørs stueantenne til TV med forstærker og LTE filter. Billig men god.

40089

Produktinformation

Farve
Sort
DVB Type
Digital Antenne TV DVB-T2
Til modtagelse af
DAB, DAB+ radio, DVB-T, DVB-T2 TV signaler (digitalt TV fra både DR og Boxer)
4G / LTE / GSM filter
Ja
Indbygget forstærker
Ja
Forstærkning dB
20 dB
Frekvensområde
VHF 174-230 MHz + UHF 470 -790 MHz (21-60)
Garanti
2 År
Antenne, polarisation
H+V
DAB
Ja
DAB+
Ja
DVB-T
Ja
DVB-T2
Ja
RoHS
Ja, Overholder RoHS om begrænsning af skadelige stoffer i elektroniske produkter.( Bly,Kviksølv,Cadmium,Crom VI,PBB Polybrominat biphenyl (bromeret flammehæmmer) samt PBDE.
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed