Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

LTE / 4G spærrefilter

Indstråling i TV fra nye 5G LTE sendere har vist sig at være problematisk. Selv med gode retningsbestemte antenner og brug af gode antennekabler og stik, har det vist sig at 5G LTE signaler kan forstyrre almindeligt antenne TV. Løsningen er i mange tilfælde at indskyde et 5G LTE filter - det kan nemlig fjerne de uønskede signaler fra 5G LTE kilder og er billigt.

Et 5G LTE filter vil typisk skære signaler over 694 MHz (kanal 48) væk. Normalt indskydes et 5G LTE antennefilter nemt i eksisterende TV antenne installation. 5G/LTE antennefiltre findes i flere varianter .Funktionen er typisk den samme men der kan være forskel i effektivitet, indkapsling og tilslutninger.

Et 5G / LTE antennefilter vil typisk tillade DC spændingsgennemgang til antenne/forstærker. Filteret placeres foran den første forstærker, eller hvis der ikke er en forstærker, direkte foran fjernsynet.

LTE / 4G spærrefilter

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed